251 total views

După şedinţa ordinară a CL de ieri 30 iunie, o parte din executivul Primăriei a organizat o conferinţă de presă. Punctul fierbinte al conferinţei ad-hoc a fost boicotarea liberalilor a ordinei de zi a şedinţei. Mai exact, aceştia nu doar că nu au votat majoritatea punctelor de pe ordinea de zi, dar nici nu au ştiut conţinutul unui proiect pe care ar fi trebuit să-l voteze. Un simplu exemplu este de ajuns şi anume, dotarea cu un xerox pentru Bacalaureat. Polititic vorbind, cu ce încurca votarea acestui xerox negocierile politice?

Liberalii, doar ambiţie şi prostie!

Matei a declarat că nu va ceda presiunilor şi va face plângere penală consilierilor care vor boicota şi următoarele proiecte de hotărâre.
„Din păcate se prelungeşte acest spectacol prost dat de reprezentanţii PNL. Din câte aţi observat, aşa zisa majoritate mult clamată nu a existat azi, votul a fost 10 la 10 şi cei doi cetăţeni care nu sunt hotărâţi şi nu ştiu ce caută în Consiliul Local. În condiţiile în care ştii că ai nişte responsabilităţi şi te abţi se subînţelege că eşti pe persoană fizică şi-ţi faci de cap. Punctual, proiectul nu avea viza de legalitate şi nu aveau ce dezbate. S-au ales din nou dânşii între dânşii şi aşteptăm din nou decizia Prefecturii. Dar acest joc prost are nişte consecinţe grave. Astăzi constructorii au rămas fără banii de salarii pentru angajaţi şi familiile lor din cauza unor domni care nu au vrut să ridice mâna, să voteze proiectul. Banii de la Guvern n-au putut fi distribuiţi din cauza unor domni şi doamne care au decis să nu voteze.
Să vii aici, să te pui în faţa camerelor de luat vederi şi să ştii că ai o responsabilitate, dar să nu faci nimic, este de neconceput. Este inacceptabil să ajungem să ne batem joc de o instituţie care trebuie să fie reprezentativă pentru oraşul nostru. Sper să înţeleagă până la urmă că, dacă se adună prin cârciumi şi iau decizii, nu înseamnă că trebuie să şi conducă oraşul. Repet, acest joc trebuie să înceteze, pentru că afectează interesele comunităţii. Dacă vor continua să blocheze activitatea instituţiei, vor trebui să plătească. Le voi face plângeri penale pentru abuz în funcţie. Există şi aşa ceva. Trebuie să justifice de ce nu votează, trebuie să dea un răspuns de ce. Şi dacă-şi imaginează că-mi dau demisia ca să fac jocurile celor aflaţi în spatele lor se înşală amarnic”, a afirmat primarul interimar Gigi Matei.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.