1,454 total views

Primarul orașului Ocnele Mari, Sasu Remus, astăzi 6 iulie, a fost invitat la Consiliul Județean să semneze, alături de președintele Constantin Rădulescu, un acord pentru orașul stațiune pe care îl administrează.

Așadar, se fac primii pași spre un obiectiv turistic important în această stațiune – o bază de tratament balnear. Potrivit declarațiilor publice, deja s-a alocat suma de 250.000 lei, bani pe care edilul, după ce CL va aproba, îi va utiliza pentru documentația aferentă viitorului proiect turistic. Remus Sasu a ținut să precizeze că „începe un nou drum” alături de conducerea județului reprezentată de Constatin Rădulescu, spre dezvoltarea infrastructurii turistice prin transformarea unei ruine abandonată de peste 20 de ani într-o bază balneoclimaterică modernă și care să aducă plus-valoare stațiunii. Totodată, edilul își dorește foarte mult să pună orașul în topul stațiunilor vâlcene și nu numai.

„Astăzi despre un nou proiect turistic la Ocnele Mari! Pornim pe un drum nou, alături de Primărie, pentru construirea în localitate a unei Baze balneoclimaterice de tratament. Am semnat un acord de parteneriat, în baza căruia CJ Vâlcea a alocat și suma de 250.000 lei pentru elaborarea documentațiilor tehnico-economice. Depunem toate eforturile să avem în Ocnele Mari un nou obiectiv turistic și să salvăm, practic, acea clădire aflată în paragină. Acest parteneriat reprezintă doar un obiectiv din planul nostru de dezvoltare a stațiunilor vâlcene, prin atragerea de fonduri externe, care, odată realizat, ne va oferi certitudinea că suntem pe drumul cel bun”, a precizat edilul județului.

MAI MULTE DATALII ACCESÂND ACEST LINK 

–  https://www.facebook.com/ConstantinRadulescuValcea/videos/353203159494360

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.