8,192 total views

…chiar de Florin Trușcă, viceprimarul orașului Băile Govora, care a făcut public pe contul său personal de fb întreaga măgărie și „solicită sesizarea din oficiu a organelor abilitate, privind cercetarea promovării oferirii unor servicii medicale gratuite, în schimbul votului cetățenilor orașului Băile Govora”.

Și un consilier local al acestui oraș, și el tot pe contul său de fb, susține că „la Govora, PSD se ascunde sub sigla PER, au trădat și emigrat, restul nu sunt govoreni, nu au nimic în comun cu orașul Băile Govora, decât setea nebună de sfârtecare, vor cu tot dinadinsul să pună laba pe patrimoniul orașului: izvoarele minerale, bazinul de kinetoterapie, prin sancționarea la vot îi vom expulza din frumosul nostru oraș”.

Bărăscu Radu îl copiază pe Gutău, șeful lui, ad litteram

La funcția de primar pentru orașul Băile Govora candidează din partea PER – Bărăscu Radu Constantin – care vedem că și-a început campania cu stângul, pentru că îl copiază pe liderul său Mircia Gutău care în 2016 tot așa și-a început campania, mituind cetățenii. Bine, edilul nostru e expert în mituirea cetățenilor făcând acest lucru zi de zi.

„În atenția Autorității Electorale permanente: potențialul candidat la Primăria Râmnicului, Mircia Gutău, a furat startul campaniei electorale pentru alegerile locale. Sub pretextul oferirii de consultații medicale, fostul primar Gutău a umplut cutiile poștale din oraș cu invitații adresate râmnicenilor să vină la două puncte din oraș pentru analize medicale „moca”. Având în vedere că respectivele consultații sunt efectuate de specialiști din București cu aparatură medicală de ultimă generație, este ușor de presupus că Mircia Gutău a scos din buzunare câteva mii de euro pentru a crește în ochii electoratului din Râmnicu Vâlcea”, așa suna un text promovat într-o publicație locală de „mare” interes.

Mai mult, marți 25 august, se pare că o parte din cetățeni chiar au avut parte de consultații cardio gratuite, oferite de dr. Silvana Felicia Bărăscu și dr. Udrea Florian, ambii medici cardiologi regăsindu-se și pe lista de consilieri locali din partea PER. Invitațiile ar fi fost făcute de cei care au împărțit în oraș pliantul candidatului care în momentul de față este urmărit penal (despre asta altă dată).

Probabil medicul cardiolog este o rudă apropiată cu cel care dorește să ajungă primar prin furt intelectual, pentru că nu-i așa – „indiscutabil, copiatul este un furt intelectual, care trebuie nimicit din fașă”. Așa se face campanie în județul Vâlcea, dacă politic te-ai asociat cu un fost dublu condamnat arestat pentru luare de mită și furt din banul public, de la copii. Dați înainte băieți, că-i dați bine rău!

Cetățeni, taxați-i la vot! Organele abilitate nu se vor sesiza, sigur!

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.