314 total views

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, deschide în luna decembrie cel de-al 11-lea magazin din țară, în Râmnicu Vâlcea. Magazinul va avea o suprafață de 500 mp și va fi inaugurat vineri, 14 decembrie, începând cu ora 09:00, în centrul comercial Winmarkt, la etajul 1.

KiK își așteaptă clienții cu reduceri de 10% la toate produsele din magazin, iar Moș Crăciun și ajutoarele sale garantează distracția pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Mascota KiK va răspândi bucurie, baloane și cadouri, iar DJ-ul se va asigura că toți cei prezenți vor intra în atmosfera de sărbătoare. Clienții sunt de asemenea așteptați să își încerce norocul la ruleta specială KiK.

„Ne bucură faptul că produsele din magazinele KiK sunt din ce în ce mai iubite la noi în țară, iar în primul magazin din Râmnicu Vâlcea clienții vor găsi haine pentru întreaga familie, decorațiuni pentru casă, cadouri pentru toți, jucării și multe alte produse pe care suntem convinși că le vor îndrăgi datorită calității foarte bune la prețuri excepționale”, a declarat directorul general al KiK România, Raluca Hartmann.

În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, rechizite pentru școală și diverse produse din categoria home & deco, decoraţiuni pentru Crăciun și cadouri pentru cei dragi.

KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea a mai multor unităţi, compania vizând oraşele cu peste 25.000 de locuitori.

Despre KiK

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Pentru mai multe detalii, accesați: https://www.kik.eu/ și https://www.kik.eu/ro/companie/.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.