679 total views

ASTĂZI, PRIMARUL COMUNEI LUNGEȘTI, TIBERIU COSTEA A DEMISIONAT DIN FUNCȚIA DE PRIMAR ȘI ESTE 100% PREFECT DE VÂLCEA. ALTFEL NU ȘI-AR FI DAT DEMISIA!

Așa cum am mai spus, Tiberiu Costea a fost funcționar public, ultimul loc de muncă, înainte de a deveni primar, fiind la APIA Drăgășani, șef de centru. Trebuie menționat că edilul are studii avansate și deține în acest sens o diplomă de doctor în domeniul horticultură de la Universitatea din Craiova, unde a absolvit în 2010.

Tiberiu Costea a candidat pentru prima dată la Primăria Lungești, pentru funcția de primar, în 2012 din partea Alianței Electorale PSD-PNL, iar în 2016 își încearcă norocul pentru un al doilea mandat și-l câștigă detașat față de contracanditații săi. Sub deviza „fac politica cetățeanului”, edilul este recunoscut de colegii din Sud ca fiind ambițios, reușind în 2 mandate ce nu au reușit alții până când el a ajuns la primărie.

PNL Vâlcea câștiga puncte electorale cu Sebi Fârtat și Tibi Costea, o echipă de tineri profesioniști, demonstrând că se rebrenduiește și-și promovează oamenii de calitate, oamenii cu studii, oameni muncitori, care s-au remarcat prin activitatea întreprinsă. Până acum un minus mare PNL îl are la numirea fostului consilier județean –  Andreianu Mihaela – cu activitate ZERO pe plan politic și adminsitrativ. Și toată munca PNL se va duce pe „Apa Sâmbetei” dacă nu vor face nimic pentru alegerea primarilor din două tururi!!!

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.