927 total views

….dar a cărei recunoaștere vine de la partid și nimic altceva. Consilierul județean PNL –  Mihaela Andreianu care deține în partid și calitatea de președinte în cadrul Organizației Județene a Femeilor Liberale – OFL Vâlcea, de 3 mandate, este primul pas greșit al PNL Vâlcea, pentru numirile pe care urmează să le facă.  Tindem să credem că Buican a început cu stângul, deși îl sfătuiam într-un scurt articol că trebuie să scoată în față liberalii care au demonstrat că au făcut ceva și nu pe cei care au stat pe tândală și au pândit doar funcții.

Distinsa doamnă Andreianu, pe lângă cele 3 mandate de președinte OFL Vâlcea are și 3 mandate de consilier județean și în nici una dintre aceste calități nu s-a remarcat cu ceva, dar vedem că astăzi se mândrește cu faptul că a fost numită secretar de stat în cadrul Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați – Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Ne asigură că va trata cu seriozitate, determinare și rigurozitate problematica egalității de gen și că va încerca să obțină rezultate concrete în acest domeniu.

Mai mult, distinsa doamnă, este convinsă că „această recunoaștere este, de fapt, aprecierea muncii de echipă, a viziunii pe care am împărtășit-o de-a lungul timpului în ceea ce privește egalitatea de gen, a proiectelor minunate derulate împreună”, cu cine?  Nu știm! Atâta ipocrizie la un loc nu am văzut de multă vreme. La ultimul eveniment pe care l-a organizat, cu ocazia Zilei Internaționale pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, și la care au participat femei liberale pe care le numărai pe degete, stimabila doamnă, nou unsă secretar de stat, nici măcar nu a participat, iar despre acțiunea în sine putem spune că a fost un eșec total, dar în alt articol. Una din participantele liberale la această campanie de informare, m-a rugat, pe mine semnatara acestui articol, să-mi dea mai multe pliante să le împart eu, dorind probabil să scape de ele cât mai repede și să spună uite câte am dat, mai am puține. Momentul a fost mai mult decât jenant.

Despre Andreianu Mihaela, care deși la sediul PNL, are un birou ca și președinte a OFL Vâlcea, nu am auzit niciodată nimic remarcabil nu doar în cei 12 ani de activitate, ci nici măcar în ultimii 4 ani de zile. Nu am auzit despre nici un „proiect minunat”, nu am văzut comunicate de presă, nu am văzut să organizeze acțiuni de amploare, conferințe de presă, nu am văzut nimic. Mai mult, dacă tu vii și strigi în gura mare că te recomandă partidul și nimic altceva în funcția de secretar de stat, înseamnă că și voi liberalii veți continua ce au făcut PSD-iștii. Este strigător la cer să spui așa ceva.

Să nu uităm, doamna secretar de stat, este de 2 mandate consilier județean, deci 8 ani, și nu a făcut un proiect pentru comunitate din această calitate deținută, are activitate ZERO ca și consilier județean. Un proiect nu a făcut.

Vă dați seama cu câtă seriozitate va trata doamna secretar de stat problematica egalității de gen și ce rezultate concrete va obține în acest domeniu? Cu cât îl va depăși ea pe zero de la Vâlcea… în minister ?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.