298 total views

Miercuri 11 noimebrie a.c., Camera Deputaților a aprobat mărirea cu 10% a salariilor angajaților din sectorul bugetar, alții decât medicii şi profesorii.

 

received_1723154524575130Inițiativa a aparținut Partidului Social Democrat şi inițial, ea a fost combătută vehement de parlamentarii liberali, care la ordinul celor doi copreşedinți, Gorghiu şi Blaga, au vrut să arate cât de responsabili sunt ei, cu cheltuirea banului public. La nici 24 de ore, “chibzuiții” cheltuielilor publice, stăteau cu câte două mâini pe sus la vot, asta ca să-i vadă reprezentanții sindicatelor aflate la balcon, pentru a vota această mărire.
Că liberalii sunt nişte ipocriți ce mimează grija față de semenii lor, cred că o ştie o țară întreagă. Dar să vii, marți 10 noiembrie, şi să spui că nu eşti de acord cu mărirea, iar miercuri 11 noiembrie, să stai cu ambele mâini pe sus la vot, se numeşte a fi ipocrit la pătrat.
Asta denotă că cei care au protestat în stradă zilele acestea, au avut perfectă dreptate în ceea ce priveşte politicienii români.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.