2,573 total views

Astăzi, 11 iunie 2021, viceliderul CNS Cartel Alfa – Filiala Vâlcea, Ionel Vîncea, a susținut o conferință de presă în care a făcut dezvăluiri șoc, toate în urma mai multor documente pe care susține că le-a văzut. Este vorba de Pîrvu Constantin, fost președinte la CNSLR – Frăția (Confederația Națională a Sindicatelor Libere din România – Frăția), cel care până de curând a fost directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Vâlcea, funcție deținută ani de zile.

Ionel Vîncea susține că Pîrvu transformase Casa Sindicatelor în societatea lui personală, că nimeni nu mai avea acces în această clădire și numai el era stăpân, că și-a terminat mandatul dar nu voia să plece că mai avea ceva de făcut, probabil lucruri personale, că au avocați în control de la Vâlcea și de la București care își fac meseria și multe alte comentarii pe care le puteți auzi în filmarea atașată.

În altă ordine de idei, dpndv, motivul conferinței de astăzi, susținută de Ionel Vîncea, este dosarul cu nr. 1526/90/2021, înregistrat în 4 mai, la Tribunalul Vâlcea, unde Primarul Municipiului, Mircia Gutău și Municipiul Râmnicu Vâlcea prin Primar au calitatea de reclamanți, iar Casa de Cultură a Sindicatelor calitatea de pârât, obiectul dosarului fiind pretenții financiare. Pe scurt, Primăria solicită pârâtei plata superficiei lunare stabilită în baza unor HCL-uri emise în luna septembrie și noiembrie, din anul 2016. Inițiatorul proiectelor devenite hotărâri este  Mircia Gutău, la data respectivă nou ales în funcția de primar. Mai multe despre acest proces – cererea de chemare în judecată a Primăriei Râmnicu Vâlcea și Întâmpinarea formulată de avocații Casei de Cultură a Sindicatelor – în alt articol detaliat. Vă spunem doar atât : avocații CCS VL susțin că acțiunea formulată de Primăria Râmnicu Vâlcea este netemeinică și nelegală și se bazează pe înscrisuri, în timp ce Primăria susține că prejudiciul este cert  – 99.000 euro, pentru o perioadă de 3 ani !!!

Pîrvu Constantin a fost contactat pentru un punct de vedere cu privire la cele comentate de Ionel Vîncea, dar fără succes. În aceste condiții, îi transmitem că dacă ne va remite un punct de vedere îl vom publica integral.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.