206 total views

În ultimele două săptămâni presa locală a speculat foarte mult starea de sănătate a preşedintelui Consiliului Judeţean, dr. ing. Ion Cîlea.

S-au făcut atâtea supoziţii încât dacă le-am pune cap la cap, am obţine uşor un roman tip ipoteză.

În realitate, preşedintele Ion Cîlea, un om altfel cu o vitalitate extraordinară, a suferit o intervenţie chirurgicală.
Perceptele medicale susţin că după o intervenţie chirurgicală, pacientul ar trebui să beneficieze de cel puţin 30 de zile de repaus complet. Însă, pentru omul Ion Cîlea învăţat în permanenţă cu munca de dimineaţa până seara, noţiunea de repaus nu există, şi din această cauză şi recuperarea se face pe o perioadă mai îndelungată.

Dacă alţi pacienţi s-ar fi îngrijit să nu se mişte nici măcar un centimentru, preşedintele Ion Cîlea a venit zilnic la serviciu, ba mai mult, a bătut şi drumul Bucureştiului pentru rezolvarea problemelor carierelor de cărbune de la Berbeşti şi Alunu. De asemena, prin intervenţia sa personală, a dezamorsat “ştrangularea” de livrare de cărbune dintre CEO Tg. Jiu spre CET Govora.

Ca să nu mai vorbim că pe linie de partid a fost atât la întâlnirea de la Tulcea, cât şi la cea de la Orăştie, la o diferenţă de două săptămâni. Dacă pe alţii acest efort i-ar fi lăsat laţi, pe Ion Cîlea acest efort îl întăreşte, iar cei care “mor” de grija domniei sale, vor constata că omul Ion Cîlea va ieşi mai întărit din această experienţă medicală decât era înainte.
Şi atunci, să vezi ce coloană se va face pe scările Consiliului Judeţean, unde actualii detractori se vor înghesui să-l asigure pe preşedinte de “întregul lor devotament”. Şi atunci, dl. preşedinte ar trebui să le răspundă: “Aquila non capit muscas !”

 

 

 

 

Distribuie

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.