306 total views

Vineri, 28 februarie, începând cu orele 13.00, Ion Cîlea, preşedintele CJ Vâlcea, inaugurează după o perioadă de multe eforturi noua sală de şedinţe din cadrul instituţiei. Inaugurarea oficială încheie o perioadă de aproape patru ani, timp în care administraţia judeţeană, proiectanţi şi constructori, au investit în conceperea, finanţarea, coordonarea şi realizarea acestei construcţii.

Sala de şedinţe a fost construită în anul 1969 şi a fost concepută să fie utilizată atât pentru şedinţe cât şi ca sală de cinematograf şi spectacole. Deoarece de mai bine de 40 de ani, la această sală de şedinţe nu s-au mai executat lucrări de reabilitare şi modernizare, ci numai reparaţii curente, conform legii 10/1995 privind calitatea în construcţii, aceasta nu mai corespundea cerinţelor, urmând ca prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 11 din 27.01.2011 să se aprobe documentaţia pentru obiectivul de investiţii “ Extindere şi Modernizare Sală de Şedinţe a Consiliului Judeţean Vâlcea”.

Execuţia lucrărilor a fost încredinţată Antreprenorului General SC Protectchim SA Rm. Vâlcea. Valoarea de execuţie a lucrării a fost de 4 103 258,90 lei cu TVA din care C+M – 3 056 208,16 lei cu TVA.
Sala Consiliului Judeţean Vâlcea va fi utilizată atât pentru activităţile proprii CJ Vâlcea cât şi pentru diverse manifestări culturale – spectacole artistice, proecţii de filme, simpozioane, organizare de expoziţii, etc. În acest an se are în vedere şi achiziţionarea şi montarea unui sistem de proiecţie 3D. Sala cea nouă deţine un număr de 359 de locuri.

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.