197 total views

Săptămâna trecută a fost săptămâna adevărurilor spuse în gura mare. Primele afirmaţii, au fost aruncate de juristul Adrian Buşu, consilier judeţean PSD, a urmat deputatul Romeo Rădulescu, fost edil al Râmnicului în guvernarea PDL. Rădulescu a precizat că Rm. Vâlcea figurează pe harta ţării ca unul dintre cele mai corupte oraşe din ţară, din cauza fostelor administraţii locale, dar şi a politicienilor locali care au numit în funcţii numai persoane corupte.

Deputatul este convins că oraşul este ocolit de investitori din cauza renumelui nefast, a şpăgilor vehiculate în procesele de corupţie.

,,Oraşul se prăbuşeşte pe zi ce trece, tot ce gravitează în jurul lui e o aureolă de corupţie generalizată: doi primari condamnaţi pentru corupţie, CJ – cu probleme, CET Govora cu probleme, pârtia de schi de la Voineasa cu probleme – cel care a donat terenul e deja în puşcărie, la fel şi fostul primar. Oltchim e implicat şi acum într-un proces cu daune, tot pe corupţie. Asta se vede, că dacă ceri o autorizaţie de construcţie trebuie să dai şpagă, dacă vrei să-ţi deschizi o afacere trebuie să dai şpagă, altfel nu se poate. Percepţia publică e că dacă vi la Vâlcea, toţi primarii sunt corupţi şi aici suntem băgaţi şi eu şi Matei. Asociaţia Zona Metropolitană, un proiect foarte important pentru Vâlcea, îl are la conducere pe Gică Salomia, un om condamnat pentru omor, nu contează că a fost un accident de vânătoare, percepţia asta va fi atunci când cineva va căuta referinţe despre el pe net, asta va fi prima informaţie…că a omorât un om. Trebuie să ne obişnuim cu această imagine, pentru că asta e imaginea pe care o avem.”, a precizat fostul edil al Râmnicului.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.