126 total views

Un preot din Gorj i-a cerut, luni, premierului Victor Ponta să îl ajute să devină director la Hidroelectrica, pe motiv că urmează să se pensioneze, iar salariul pe care îl are în prezent este prea mic pentru a avea o pensie decentă, Ponta chemându-l pe prefect şi spunându-i să preia acest caz, transmite Mediafax.

Preotul Grigore Cojocaru ( foto )din comuna Runcu l-a abordat pe Ponta imediat după discursul acestuia de la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, prilejuit de deschiderea noului an şcolar.

Preotul i-a cerut premierului să îl ajute să obţină un post de director la Hidroserv, pe motiv că urmează să se pensioneze, iar salariul pe care îl are în prezent este prea mic.
“Vă rog ajutaţi-mă cu un post de director la Hidroserv, că mai am trei ani până la pensie. Să am şi eu o pensie, că am un salariu mic. La cine să merg?”, l-a întrebat preotul pe premier, Ponta chemându-l pe prefectul judeţului Gorj, Ion Claudiu Teodorescu, pentru a prelua acest caz.
Ponta l-a asigurat pe preot că prefectul va încerca să îl ajute în rezolvarea problemei sale, după care şi-a continuat programul.
Preotul Grigore Cojocaru nu a dorit, ulterior, să facă niciun comentariu privind solicitarea adresată premierului Victor Ponta.
Societatea Hidroserv se află în subordinea Hidroelectrica, asigurând lucrările de mentenanţă în cadrul companiei.

romanialibera.ro

 Aşteptăm să vedem ce se va intâmpla în acest caz. Dacă PREOTUL se va angaja la Hidroserv, e grav…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.