1,560 total views

Primăria Râmnicu Vâlcea, urmare solicitării societății Piețe Prest, de instituire a unei parcări cu plată în jurul Pieței Agroalimentare Râureni, dar și ca urmare a adresei Direcției Administrării Domeniului Public (DADP), a fost informată că au fost identificate alte 50 de locuri de parcare aferente zonei mai sus menționată, iar pentru acestea se poate institui parcare cu plată. În acest sens, se propune în cadrul ședinței de astăzi, completarea Listei parcărilor publice cu plată amenajate pe domeniul public al municipiului, cu cele 50 de locuri de parcare.

La ora actuală, în municipiu există 3968 de locuri de parcare cu plată, iar dacă Consiliul Local va da un vot „pentru”, lista se va completa cu cele 50 de locuri de parcare și astfel vom avea 4018 locuri de parcare cu plată în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Consultă LISTA   – https://www.primariavl.ro/sedinte-consiliul-local/convocari-proiecte-hcl/item/8978-consiliul-local-este-convocat-in-%C8%99edin%C8%9Ba-ordinara,-in-data-de-30-iunie-2022,-ora-11-00,-in-sala-de-%C8%99edin%C8%9Be-a-primariei-municipiului-ramnicu-valcea

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.