167 total views

Pierzând definitiv contactul cu realitatea, fostul preşedinte PDL Rm. Vâlcea, Romeo Rădulescu, nu găseşte nimic mai bun de făcut decât să “oripileze” pe cei care vor să-l asculte, cu acuzaţii elucubrante despre o eventuală trădare a liderului judeţean Romulus Bulacu, şi a consăteanului acestuia, Grig Crăciunescu.

Trecând peste faptul că nu este bărbătesc să-ţi jigneşti colegii de partid prin comunicate de presă, constatăm încet, încet, că măsura dispusă de conducerea Organizaţiei Judeţene Vâlcea a PDL, vis-a-vis de Romeo Rădulescu, este pe deplin justificată.

După ce ne-a împuiat capul că va fi ţinta unui atentat al lui Mircia Gutău, şi pe această cale a sesizat şi SPP-ul, Romeo Rădulescu îşi acuză colegii din conducerea judeţeană a PDL, de pactizare cu PSD-ul. De unde a tras domnia sa această concluzie, este simplu – din rezultatul şedinţei de Consiliu Local, de luni 30 iunie 2014, când PSD şi-a impus un viceprimar în persoana lui Vasile Cocoş, iar PDL-ul a rămas pe dinafară, nereuşind să-l impună pe Cosmin Constantinescu într-o eventuală alianţă cu PNL-ul şi PPDD-ul.

Întrucât se pare că memoria îi joacă feste, îi readucem aminte domnului Rădulescu, că anul trecut striga pe toate posturile mass- media, că USL-ul trebuie lăsat să guverneze pentru a vedea “poporul” ce guvernare slabă va reuşi această alianţă politică. Întrebat fiind, dacă PDL-ul şi-ar dori vreun post de viceprimar la Municipiul Rm. Vâlcea, în cazul în care alianţa USL s-ar destrăma, Rădulescu spunea atunci, că nu, deoarece nu vrea să se amestece cu guvernarea usl-istă. Iar acum, surpriză! Domnia sa, în calitate de mare “combinator”, spera să-l înşurubeze pe Cosmin Constantinescu ca viceprimar, nemaiaducându-şi aminte de scrupulele avute anul trecut.

Binenţeles, că marea “combinaţie’ a eşuat lamentabil, pentru ca nici măcar cei cinci consilieri locali PDL nu s-au putut pune de acord pentru un vot unitar. Nu aveau cum, din moment ce pe Grig Crăciunescu, actualul conducător interimar al Organizaţiei Municipale, îl cataloghezi drept “Baron de Vaideeni” şi îi ceri să-l voteze ca viceprimar pe Cosmin Constantinescu, omul care preluând de la tine expresia, a folosit-o de nenumărate ori la adresa colegului său Crăciunescu.

Ne plecăm în faţă unui astfel de mod de a face politică, pe care-l considerăm pur bolşevic şi care nu cadrează deloc cu imaginea de mare democrat afişată de Romeo Rădulescu. Dacă ar fi bărbat şi adevărat politician, Romeo Rădulescu şi-ar cere public scuze tuturor colegilor săi pe care i-a măscărit fără nici o reţinere, dând dovadă de o lipsă crasă de caracter. “Vae victis!”

 

Distribuie

Un comentariu

  1. NU CUNOASTETI REALITATEA,MAJORITATEA NOU CONSTITUITA IL PROPUNEA PT FUNCTIA DE VICEPRIMAR PE IULIAN VOICU PP-DD!PDL REFUZA SA FACA PARTE DIN ACTUALA ECHIPA DE CONDUCERE A PRIMARIEI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.