57 total views

România este o destinaţie favorită a fondurilor de investiţii în condiţiile în care economia creşte, forţa de muncă e bine pregătită şi ieftină, băncile vând active la preţuri reduse, iar statul listează companii, potrivit discuţiilor din cadrul conferinţei „Cei mai mari jucători din economie”, organizată marţi de Ziarul Financiar în parteneriat cu Carrefour, Siveco, CEZ, Garanti Leasing, Romtelecom, Cosmote, Gras Savoye, CITR Group, Opel şi Smartree. 

În plus, autorităţile plănuiesc listări sau privatizări importante, iar compani­ile mari prezente local se extind şi alţi jucători internaţionali de talie mare caută să intre în România, reiese din discuţiile purtate în cadrul conferinţei „Cei mai mari jucători din economie“, organizată ieri de ZF în parteneriat cu Car­refour, Siveco, CEZ, Ga­ranti Leasing, Romtelecom, Cosmote, Gras Sa­voye, CITR Group, Opel şi Smartree.

„România azi e o destinaţie favorită a fondurilor de investiţii care au adunat bani de la Londra sau din ţările nordice. Important e şi faptul că procentul de bani alocaţi României în cadrul acestor fonduri este în creştere. În 12 luni România va fi inundată de cash pentru că arată foarte bine. Banii vor veni şi în private equity şi în piaţa de capital“, a declarat Andrei Cionca, CEO al CITR Group.

mai mult pe http://www.zf.ro/zf-24/in-12-luni-romania-va-fi-inundata-de-cash-pentru-ca-arata-foarte-bine-12655510

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.