108 total views

Două săptămâni la rând, presa vâlceană s-a dat de ceasul morţii să afle ce se întâmplă cu preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi în acelaşi timp preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea.

S-au făcut tot felul de supoziţii, neluându-se în calcul faptul că vorbim despre un om cu o vitalitate extraordinară şi cu o voinţă de fier. Luni 19 mai a.c., ceea ce trebuia să se producă s-a produs: Preşedintele Ion Cîlea s-a întors atât la conducerea judeţului cât şi la conducerea ostilităţilor politice. Şi efectele revenirii domniei sale s-au văzut imediat – Consiliul Judeţean Vâlcea s-a animat brusc, toată lumea alergând în toate direcţiile pentru a rezolva problemele aflate în derulare, iar “maşina” electorală a PSD Vâlcea a turat brusc motoarele. Şi toate acestea datorită prezenţei unui singur om care canalizează energiile oamenilor săi, într-o singură direcţie – spre câştig.

Lamentările adversarilor politici ai domnului Cîlea, că acesta este un om terminat şi că nu va mai reprezenta nimic în viaţa administrativă şi politică a judeţului nostru, s-au dovedit simple bârfe de tavernă. Singurii care s-au bucurat efectiv de revenirea preşedintelui, au fost oamenii săi, atât din Consiliul Judeţean, cât şi din partid. Şi asta se va vedea duminică pe 25 mai, când anticipăm o victorie la puncte a PSD Vâlcea. Grelele probleme cu care se confruntă judeţul nostru din cauza intemperiilor au fost trecute în revistă de către preşedinte şi s- au luat măsurile necesare pentru remedierea lor.

Indiferent dacă eşti sau nu eşti susţinătorul lui Ion Cîlea, nu poţi să-i negi acestui om abnegaţia cu care munceşte pentru folosul comunităţii. Iar în calitate de lider al unei organizaţii politice, este imbatabil. Vom aşepta, după 25 mai, reacţiile celor care în micimea lor umană, se bucurau că preşedintele Ion Cîlea are probleme de sănătate.

Suntem curioşi dacă vor mai fi actori principali ai vieţii politice vâlcene!…

Nu vă faceţi probleme, domnule preşedinte, oamenii obişnuiţi care au bun simt şi îşi câştigă traiul zilnic prin muncă, vor fi în permanenţă alături de dumneavoastră!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.