300 total views

HCM Râmnicu Vâlcea a câștigat cea de-a XI-a ediție a Memorialului Tiberiu Rusu, desfășurat în perioada 24-26 august, în Sala ”Horia Demian” din Cluj Napoca.

Echipa-feminina-de-handbal-HCM

Echipa noastră a obținut trei victorii din tot atâtea meciuri disputate la turneul de pregătire de la Cluj Napoca, unde au participat numai echipe care activează în Liga Națională. Joi dimineață, în primul meci, HCM s-a impus cu scorul de 24-21 în fața formației HC Zalău. Joi seara, echipa noastră a câștigat al doilea joc, împotriva formației gazdă a turneului, U Cluj Napoca, scor 26-25. Vineri, în ultimul meci de la turneu, Vâlcea a câștigat cu scorul de 31-25 meciul cu Măgura Cisnădie.
Golgheterul turneului a fost Mihaela Ani-Senocico (HCM Râmnicu Vâlcea), cea mai tehnică jucătoare a fost declarată Ada Moldovan (Măgura Cisnădie), iar titlul de cel mai bun portar a revenit Cristinei Enache (”U Cluj).
De remarcat faptul că HCM Râmnicu Vâlcea a participat la Memorialul Tiberiu Rusu cu un lot de doar12 jucătoare, tunisianca Ines Khouildi rămânând la Vâlcea, pentru a se reface în urma unei accidentări ușoare.
Prima etapă din Liga Națională este programată pe data de 9 septembrie (ora 18,00), când HCM Rm.Vâlcea va juca în Sala Sporturilor Traian, chiar cu echipa care a găzduit acest turneu, U Cluj Napoca.

Marian Joița-președinte HCM Râmnicu Vâlcea

Rezultate Memorialul Tiberiu Rusu:
24 august: ”U” Cluj-CS Măgura Cisnădie 33-24
25 august: HCM Rm. Vâlcea-HC Zalău 24-21
25 august: ”U” Cluj-HCM Rm. Vâlcea 25-26
25 august: HC Zalău-CS Măgura Cisnădie 28-24
26 august: Măgura Cisnădie-HCM Rm. Vâlcea 25-31
26 august, ora 12:30 – ”U” Cluj-HC Zalău 27-26

Clasament:
1. HCM Rm.Vâlcea – 9 puncte
2. U Cluj – 6 puncte
3. HC Zalău – 3puncte
4. Măgura Cisnădie – 0 puncte

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.