472 total views

Deși interesul unora de a rezolva imposibilul este imens, deși acest lucru este cunoscut ca fiind un mit, unii încearcă cu disperare să rezolve imposibilul. De exemplu, Ștefan Prală! Este unul dintre puținii oameni de pe planetă care nu își poate imagina că ceva este imposibil de realizat și nici nu are cum, ținând cont că de peste 20 de ani obține doar sinecuri politice deși nimic nu îl recomandă. La el imposibilul a fost mereu posibil. Trăiască nenea Gutău!

„Să fim serioși – el nu a ajuns director la această instituție (n.r. ABA Olt) datorită meritelor sale profesionale. E clar! Numai un idiot ar putea să creadă acest fapt. Prală a fost uns director ca urmare a unor sfori trase politic din diverse zone…”, scria în 2017 publicația Ziarul de Vâlcea

Deci, nu o spunem noi, ci prietenii domniei sale.

Ștefăniță manageriază ABA Olt alături de o singură persoană, să ne fie clar!, care are mintea concentrată de foarte mult timp într-o anumită direcție și care la rândul său nu vede decât aliniere și sincronizare, că altfel e jale.

Obiectivul pe care vor dumnealor să-l îndeplinească și pentru care tot populează administrația vâlceană, modernizarea albiei Olănești, este unul considerat foarte mare pentru mintea umană locală și atunci, nu doar că este necesar și un număr îndestulat de oameni care să fie aliniați, sincronizați, cu credință și concentrare în aceeași direcție, insuflându-li-se ideea că se va realiza, ci se caută soluții chiar în afara țării. Deci, imposibilul există, dar pentru că pe unii nu îi duce tărtăcuța (n.r. în popor – cap), apelăm la tărtăcuța grecească să ne facă un masterplan pentru albia râului Olănești.

Pentru acest proiect, la ABA Olt, Prală are nevoie de oameni supuși și care să semneze fără să pună prea multe întrebări. Primarul Gutău Mircia nu stă pe gânduri, îi dă o mână de ajutor și astfel la avize și autorizații îl „detașează” pe nimeni altul decât pe „săracul” și foarte priceputul Adrian Marius Burlănescu. Omul, se pare că, nu îndeplinește nici condițiile. Dar mai contează? Nu! Este omul lui Gutău? Este! Avea ABA Olt om lipsă la avize și autorizații? Nu! Deci, e simplu! Am nevoie de un om al meu să-mi semneze avizele și autorizațiile. Și cine era mai potrivit? Burlănescu! Un tip fără loc de muncă și sărac lipit cu familie numeroasă. Lăsând la o parte gluma cu locul de muncă, sărăcia și familia numeroasă, mai jos atașăm câteva informații despre acest Burlănescu și ce reprezintă el pentru Gutău Mircia.

Adrian Marius Burlănescu, stăpân peste Dealul Capela!

„În perioada 2006-2009, bătrâna Rodica Ştefănescu este pusă în posesie, prin compensare, pe o suprafaţă de peste 57.298 mp teren în zone-cheie din Râmnic. Există suspiciuni serioase că terenurile pe care a fost pusă în posesie au aparţinut municipalităţii. Mai mult decât atât, anumite procese verbale nu sunt semnate de toţi cei care fac parte din comisii sau nu poartă viză de legalitate. Prin Dispoziţia nr. 3194/28.08.2009 – Rodica Ştefănescu este pusă în posesie, prin compensare, pe o suprafaţă de 5.754 mp în zona Dealul Capela. În 30.11.2009, în baza contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 3469, încheiat la notariatul Marianei Gutău, terenul intră în posesia Rodicăi Constanţa Păunescu. În 7 iulie 2010, Păunescu îi vinde terenul lui Marius Adrian Burlănescu – fost subprefect de Vâlcea, susţinut pentru această funcţie de fostul edil Mircia Gutău. Actele sunt parafate tot la notariatul Marianei Gutău. De altfel, fostul subprefect de Vâlcea intră şi în posesia unei alte suprafeţe imense de teren, retrocedată tot către Rodica Ştefănescu. Astfel, bătrâna latifundiară din Râmnic este pusă în posesie pe suprafaţa de 20.002 mp pe Aleea Castanilor în baza titlului de proprietate nr. 14.577/28.10.2009, emis de Comisia Judeţeană Vâlcea. După numai o lună de zile, mai exact pe 30.11.2009, prin actul notarial de vânzare-cumpărare încheiat la notariatul Marianei Gutău – terenul este vândut de Rodica Ştefănescu către Rodica Constanţa Păunescu. În data de 07.07.2010, Rodica Păunescu vinde terenul către Adrian Burlănescu, în schimbul sumei de 310.000 lei. Fostul subprefect de Vâlcea cumpără în aceeaşi zi şi 20.002 mp pe Aleea Castanilor şi 5.754 mp în zona Dealul Capela. În data de 06.04.2012 la notariatul Marianei Gutău, prin actul notarial nr. 794 are loc dezmembrarea terenului în suprafaţă de 20.002 mp (în două parcele: 19.852 mp şi 150mp), achiziţionat de fostul subprefect Burlănescu. Suprafaţa de 150 mp este vândută în baza contractului de vânzare-cumpărare nr. 795/06.04.2012 către SC Alfa Farm SRL. Actele se semnează la notariatul public Cristina Ioana Stoica – fiica primarului Mircia Gutău. Suprafaţa de 19.852 mp pe Aleea Castanilor se dezmembrează în 3 parcele – 11.575 mp, 8.128 mp şi 149 mp la notariatul Ioanei Cristina Stoica. Fostul subprefect Adrian Burlănescu este şi în prezent proprietarul terenurilor în suprafaţă de 11.575 mp şi 8.128 mp pe Aleea Castanilor. Singura suprafaţă vândută este cea de 149 mp care a fost înstrăinată tot către SC Alfa farm SRL, în baza contractului de vânzare-cumpărare nr. 2047/23.09.2013”, scria în 2016 publicația – jurnal vâlcean

Aceste terenuri care fac miza unor tranzacții dubioase și care îi fac pe unii ca Burlănescu să le dețină cu suspiciuni serioase și care fac încă obiectul cercetărilor DNA, nu ne evidențiază decât că Ștefan Prală nu „detașează” oameni simpli și cu experiența similară postului ori din lipsă de personal, ci „detașează” oamenii primarului Gutău Mircia, cel care conduce de facto ABA Olt. Se pare că este nevoie mare de acest Burlănescu pentru a semna cu ochii închiși documente pe care probabil titularul postului refuză, observând că lucrurile scapă de sub control și nu dorește astfel să-și asume…o ilegalitate sau un eșec.

Burlănescu în aprilie 2010 demisionează din funcția de suprefect susținând că „motivele sunt de natură personală” și se reîntoarce pe postul de director general la SC Hervil SA Râmnicu Vâlcea și unde acționar majoritar era la vremea respectivă, o mai fi și acum..nu știm sigur, socrul său. Nu știm dacă în 2018 acesta mai ocupa postul de director general la Hervil, dar dacă da, și de pe acest post a fost „detașat” la ABA Olt, ni se confirmă din nou că ceva e putred în detașare. Hervil SA era, și tindem să credem că mai este, o afacere de familie, iar omul clar nu avea nevoie de salariul de la ABA Olt. Și uite așa este cât se poate de vizibil ce jocuri face Ștefan Prală la ordinul primarului Gutău Mircia.

Să dai postul de director de la afacerea de familie pe un post la avize și autorizații e clar că ajuți gașca să-și facă treaba, domnule Burlănescu Adrian, împroprietărit peste Capela de Gutău Mircia.

Și după cum vedeți nu uităm declarația publică cu prilejul demisiei din funcția de subprefect unde invocați motive personale și tindem să credem că ați făcut-o pentru că la câteva luni, mai exact iulie 2010, vă împroprietăreați peste Dealul Capela. Acesta să fi fost motivul pur personal? Adevărul e că dacă râmâneați subprefect asta vă cauza. Gutău politic v-a pus subprefect, Gutău adminsitrativ vă impune să demisionați, Gutău astăzi iar vă folosește și domnia voastră acceptați. E vizibil! Punct. Domnilor, puteți să spuneți ce vreți! Nu vă mai crede nimeni. Le faceți pe față și acest lucru nu vă deranjează câtuși de puțin. Asta înseamnă să ai tupeu! Asta înseamnă să te cheme Gutău!

Concluzia?

Dacă la ABA Olt vine „săracul” de Burlănescu, la SGA Vâlcea se „detașează” tot cu intervenția primarului Gutău, 3 persoane de sex feminin – una este actuala sau fosta, nu am înțeles prea bine, soție a cunoscutului om de afaceri Dumitru Constantin – Alex Construct – un alt „sărac” din gașca edilului, care se pare că nu poate să-și mai întrețină familia și și-a trimis nevasta la muncă. Și unde poți să stai degeaba? La SGA Vâlcea, subunitate în cadrul ABA Olt și condusă de pesedistul Amza Valeriu care este și consilier local municipal și votează toate proiectele edilului. Toate cele 3 doamne sau domnișoare stau se pare în același birou…degeaba!

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.