472 total views

Consilierul local PSD – Amza Valeriu, care este și director SGA Vâlcea, subunitate a Administrației Bazinale de Apă Olt, pentru o nevoie fiziologică satisfăcută fără voie de la „stăpân” riscă să piardă tot.

În numeroasele articole am tot spus că acest Consiliu Local este o adunătură de soldăței pentru Gutău, iar ceea ce s-a întâmplat în ultima ședință ordinară a lunii martie, dar și cea extraordinară din 2 aprilie, este cea mai bună dovadă în sprijinul celor afirmate de mine de fiecare dată.

Așadar, avem informații pe care nu le putem verifica, pentru că nici unul din cei implicați nu ar avea cum să spună că așa este, și le vom aduce în atenția cititorilor ca informații pe surse.

Relu Adam – director Resurse Umane în ANAR – s-a aflat, marți 3 aprilie, la Râmnicu Vâlcea în „vizită” pe la ABA Olt, probabil în urma controlului anunțat de ITM. Vizita a fost una de bun augur pentru Ștefan Prală care l-a luat de mânuță și direct în biroul primarului Gutău s-au oprit preț de câteva minute, după care via la clubul din dotare al edilului, club unde se fac toate negocierile. Este singurul loc unde se adună toți greii orașului și fac și desfac după bunul plac.

Fără a înșira prea multe cuvinte, deci pe scurt, la club, se pare că Mircia Gutău a dispus detronarea consilierului Amza din funcția de conducere de la SGA și se pare că și retragerea sprijinului politic, situație în care nu va mai putea fi nici consilier local. Toate acestea sunt girate de Costi Rădulescu, președintele PSD Vâlcea.

Mircia Gutău, imediat după ședință, i-a șoptit printre dinți consilierului: „Amza te f…t”. Unii au văzut, alții chiar au auzit. Majoritatea spun că edilul este un tip răzbunător. Nu am crezut și nici acum nu cred așa ceva. Dar, dacă cele relatate vor deveni un adevăr, atunci multe vor fi de spus, mai ales că suntem în Săptămâna Mare, domnule primar Mircia Gutău.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.