159 total views

 

Alina Gorghiu: “PNL NU va susţine candidatura lui Mircia Gutău! Filiala Vâlcea îşi va reevalua poziţia!”

Gutau, Buican

Joi, 5 noiembrie, în conferinţa de presă susţinută la sediul central al PNL, copreşedintele Alina Gorghiu a declarat că partidul pe care-l conduce nu va susţine candidatura lui Mircia Gutau la funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea! Ea a transmis şi un mesaj sever filialei locale a liberalilor, a cărei conducere îl dorea pe fostul edil condamnat de două ori pentru corupţie: “Filiala PNL Vâlcea îşi va reevalua poziţia”, a subliniat Gorghiu.

Gutău pleacă din PNL, dar mizează pe non-combatul liberalilor

Fostul edil a confirmat pentru colegii de la Informatia.net că în mod cert nu va mai candida din partea PNL, anunţând că va pleca din PNL prin demisie luni, 9 noiembrie a.c. “Cu siguranţă voi pleca din PNL ca urmare a declaraţiilor făcute astăzi de doamna Gorghiu. Nu pot confirma din partea cărui partid voi condida, deocamdată este prea devreme” a declarat Gutău. Gutău încă e sigur că va câştiga un nou mandat de primar şi nu este un secret că va miza pe un non-combat al liberalilor la viitoarele alegeri din Râmncu Vâlcea, aşa cum s-a întâmplat şi în 2008.

Distribuie

Un comentariu

  1. Cand vor pleca si pensionarii din Piete Prest? Se ocupa numai cu jafuri si primesc salarii de zeci de milioane. Cand trece domnul Tabirca prin Targ sa plateasca marfa luata cu japca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.