65 total views

Ăsta e un semn bun. Aici ați luat o decizie bună, cu toate că nu credem că ați luat-o pentru că ați realizat că nu erau bune (n.r. -proiectele), ci mai degrabă pentru că cele 2 măsuri erodează prea mult din imaginea proprie și vă trag semnificativ în jos ÎN încrederea populației Râmnicu Vâlcea.

Dar nu contează prea mult de ce ați renunțat la aceste 2 măsuri, important este că ați recunoscut că decizia nu a fost cea mai bună și le-ați îndreptat. Și asta este una dintre calitățile unui adevărat lider: când greșește, recunoaște și își îndreaptă greșeala.

Urmează în viitorul apropiat a 3-a recunoaștere a unei erori și asumarea ei.

Este vorba de albumul 10X10, un eșec evident din mai multe puncte de vedere:

1. unele poze sunt sub orice standard de calitate (mai ales pentru un album foto al unui oraș!);
2. este burdușit cu reclamă, în multe cazuri companii care nu au nicio legătură cu acest instrument (gunoierii, canalizarea, service auto, salon de înfrumusețare, complex rezidential);
3. în album apare o poză cu un copil, ulterior s-a aflat că acela este copilul unuia dintre cei 2 autori, iar prin publicarea acelei poze în album aceasta încalcă grav drepturile legale ale acelui copil;
4. textul redactat în limba engleză este de toată jena, conține foarte multe greșeli, unele dintre ele flagrante, ceea ce face ca eventualii posesori de album, vorbitori de engleză, să își formeze o părere extrem de proastă despre administrația orașului (în cazul în care nu ne credeți vă sfătuim să oferiți câteva exemplare profesorilor de limba engleză din școlile din oraș pentru a face o recenzie obiectivă a textelor în limba engleză).

Indiferent de părerea noastră personală, Gutău Mircia poate să devină un lider mai bun. Îl sfătuim să o lase mai moale cu arătatul “putirinței”, să nu se aplece așa de mult ca până în prezent asupra celor care “chichirez gâlceava” și să facă ceva cu adevărat folositor acestui oraș.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.