1,613 total views

…pentru greșelile create de colaboratorii Primăriei, dar și pentru disconfortul creat în urma lucrărilor care se desfășoară pe raza municipiului. Așadar, vedem că municipalitatea, adică Gutău, se uită atent la ce comentează cetățenii în spațiul public și ia atitudine.

Totuși, ar fi bine dacă „armata” care îl înconjoară ar face mult mai multe verificări la ceea ce utilizează cetățeanul pus la dispoziție de administrație și așa nu ar trebui să mai vedem înjurături pe Fb. După ce a fost informată prin intermediul unor postări din mediul on-line despre situaţii în care calculul perioadei pentru care a fost achitată parcarea s-a făcut în mod greşit, conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea îşi cere scuze cetățenilor pentru erorile făcute de unele parcometre la calculul perioadei pentru care a fost achitată parcarea.

Ca urmare, a fost sesizat serviciul de mentenanţă a parcometrelor şi s-a solicitat verificarea şi remedierea celor semnalate. Totodată, se adresează rugămintea celor care, eventual, se vor mai confrunta cu astfel de erori să anunţe imediat Primăria Râmnicului. Municipalitatea îşi cere scuze pentru astfel de situaţii şi îi asigură pe toţi utilizatorii acestui serviciu că se fac toate demersurile pentru ca asemenea cazuri să nu se mai repete.

Alte scuze venite tot din partea municipalității sunt pentru disconfortul creat de lucrările ce se derulează în Râmnic. În prezent, pe raza municipiului se intervine la înlocuirea celor 90 de stații de autobuz existente cu unele inteligente, cât și cu lucrări de sistematizare a traficului în 19 intersecții.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.