282 total views

Într-un interviu acordat PRO TV, Mircia Gutău nu are prea multe de spus, cu toate acestea el își critică toată echipa din primărie ca fiind una incompetentă.

Despre operatorii de salubritate Gutău susține că sunt niște coloși conduși numai de oameni influenți, securiști, pe care el, culmea, îi apreciază. Dacă a mai declarat și altceva, nu avem de unde să știm, cert este că redactorul respectiv a scos în evidență pentru telespectatorul vâlcean critica adusă de edil la adresa funcționarilor pe care îi conduce. Așadar, Gutău aruncă vina pe angajați și critică operatorii, dar nimic despre activitatea insalubră pe care Romprest înțelege să o practice chiar pe teritoriul lui. Să aruncăm cu pietre este foarte ușor, să nu ne asumăm nimic și să dăm vina pe incompetența angajaților, iar este foarte ușor. Păi atunci domnule Gutău, dați-i afară pe toți și aduceți-vă competenții dumneavoastră, dar faceți treabă, nu mai aruncați vina pe așa zisa luptă dintre coloșii de salubritate. Mai nou, dacă nu știați, stimati cititori, Gutău și-a învățat lecția și tot ce face pune în cârca funcționarilor sau a celui pe care-l folosește la mai toate deciziile pe care le ia, dar nu le semnează și anume, viceprimarul Vețeleanu. De mai bine de o lună mulți dintre angajații primăriei se duc și tot dau cu subsemnatul pe la DGA, DNA, etc, nu mai contează. Dar să ne aducem aminte de o declarație, nu foarte veche, a distinsului Gutău: “dacă mă mai duc la pușcărie, vă iau cu mine pe toți”.

”O luptă în care Primăria este o victimă din  incompetența angajaților pe care îi conduce”

“Aici este o luptă între coloșii care sunt pe piața gunoaielor, pentru că sunt niște coloși. Afost Urban-ul un colos, Romprest-ul un colos și ei se ceartă în permanență, se șicanează unul pe altul, ăsta e adevărul. Atât Urban-ul cât și Romprest-ul nu au în structurile de conducere decât foști securiști, oameni influenți, oameni foarte puternici, ăsta e adevărul, oameni valoroși pe care eu îi apreciez. Și atunci caută toate tertiplurile ca să se blocheze unii pe alții”, a declarat Gutău reporterului PRO TV.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.