362 total views

…pe care și-l dorește ca fiind unul de marcă pentru deschiderea noului complex „Arenele Traian”, inclusiv de la agenți economici pe care „nu-i halește”. Se pare că majoritatea agenților economici din municipiu au primit „invitația” de a sponsoriza evenimentul din 7 septembrie, iar angajatul care s-a ocupat de acest demers se pare că nu a făcut o selecție în aces sens. A trimis la grămadă!!!

Marketing ZERO la Primăria Râmnicu Vâlcea

Inițiativa este bună, dar modul de aplicare est…jenant. Indiferent despre ce sumă vorbim, fiecare sponsorizare se discută, în cel mai rău caz, la telefon cu persoana decidentă din fiecare firmă. Dar, cel mai indicat este să se discute față în față cu posibilul sponsor, așa spune la manual.


Dacă tot îi ceri banii cel puțin fă-o într-un mod elegant, nu-i expedia prin poștă „nota de plată” pentru că riști să nu primești nimic.


Opinia noastră este că Gutău Mircia a avizat această acțiune pentru a justifica cheltuieli importante ocazionate de eveniment. Nu se urmărește obținerea de sume importante din sponsorizare, se urmărește să se obțină o listă cât mai mare de „sponsori”, indiferent de suma cu care participă fiecare, pentru a putea să se afișeze o listă consistentă de sponsori prezentată publicului.
În fond, dacă voiau bani, era suficient ca primarul Gutău să pună mâna pe telefon și să-și sune partenerii tradiționali care „trag” anual mare parte din bugetul primăriei. Suntem siguri că în maxim 30 minute strângea tot bugetul festivalului. Băgăm mănâ în foc!

Cât costă oare manifestarea-eveniment?

Chiar dacă spectacolul cu oaspeți de peste hotare, presupune un efort financiar substanțial, locuitorii merită un astfel de eveniment, se arată în invitația transmisă. Așadar, Mircia Gutău le solicită agenților economici să se alăture efortului de a sprijini financiar această manifestare-eveniment. Cu toate astea, „invitația” este semnată cu „pentru”, deci nu de primarul Mircia Gutău. Contractul de sponsorizare nu poartă nici o semnătură din partea beneficiarului, în cazul de față Primăria Râmnicu Vâlcea, iar „viza de legalitate” este menționată, dar fără nici o asumare de către secretarul municipiului sau altă persoană.

Textul oficial promovat de administrația locală

„Pe 7 septembrie va fi inaugurat noul complex “Arenele Traian”. Pe vremuri, era “polul distracției” din Râmnic, iar spectacolele Cenaclului Flacăra și multe alte concerte umpleau tribunele cu tineri iubitori de muzică de calitate. Apoi a venit ruina, iar scena a rămas pustie. Dar “Arenele Traian” au reînviat acum, după zeci de ani de tăcere și te invită să redescoperi un centru dedicat spectacolelor și evenimentelor culturale de cea mai bună calitate. Vino și tu pe 7 septembrie să te bucuri de renașterea unuia din simbolurile orașului tău! Vino la inaugurarea noului complex “Arenele Traian” și fă parte din istoria recentă a comunității locale!”

Bilete se vor pune în vânzare începând cu 19 august și pot fi achiziționate de la Sala Sporturilor „Traian”. Costul unui bilet este de 50 lei.

Se pare că doar un număr de 50 de agenți economici ar putea sponsoriza manifestarea-eveniment, restul neputând să-și permită.

 

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.