394 total views

…ce reunește, la doar 1 an de la înființare, 150 de membrii și parteneri

Un concept de networking avea să apară pe piața locală, în decembrie 2017, când tânărul antreprenor Romulus Ghinoiu, la Râmnicu Vâlcea, punea bazele unei astfel de companii ce avea să crească considerabil într-un timp record, iar la numai un an de la înființare, coordonată cu succes, devine o afacere de succes. Conducerea companiei promitea încă de la început să se ocupe de natura dinamică a relațiilor de afaceri de-a lungul tuturor etapelor principale de dezvoltare.

Golden Club, astăzi, fiind o comunitate cu oameni de succes, aduce laolaltă antreprenori din diferite domenii care pot să facă schimb de experiență și în celași timp își pot promova serviciile, având acces prin intermediul clubului chiar la oportunități de investiții.

„Pentru noi lucrurile sunt clare. Golden Club este o comunitate puternică de oameni valoroși. Urmează să sărbătorim primul an în care am petrecut timp împreună, am dezvoltat idei și am susținut parteneriate. Așa ne promovăm și ne dezvoltăm. Ideea este una simplă și la baza ei a stat convingerea mea că împreună reușim să ne dezvoltăm mai ușor. Am atras lângă noi cei mai influenți oameni pe care îi știam și așa am ajuns să fim cel mai mare club de afaceri din Vâlcea. 2019 este anul expansiunii noastre urmând să lansăm și o aplicație care ne va permite să comunicăm și să ne promovăm mai eficient”, susține Romulus Ghinoiu, fondatorul clubului.

Mesajul fondatorului Golden Club – Romulus Ghinoiu

„Le mulțumesc membrilor și partenerilor pentru că au susținut proiectul încă de la început, dar și pentru faptul că au înțeles că împreună suntem puternici și putem dezvolta proiecte frumoase”.

Mați 19 decembrie, membrii și partenerii Golden Club se întâlnesc la Resort Paradis să sărbătorească împreună 1 an de la lansarea clubului de afaceri.

 

Despre Golden Club

În 2018 clubul a adus împreună peste 150 de persoane, oameni de afaceri, oameni influenți și specialiști pentru a dezvolta o comunitate puternică. În club intră în permanență oameni ce își doresc să afle și să împartă informații de business, finanțări europene ori cum să-și promoveze afacerea sau pur și simplu să își lărgească cercul de prieteni. Networking-ul este un concept foarte interesat și necesar pentru dezvoltarea personală și implicit a afacerii. Făcând networking ai posibilitatea să cunoști furnizori, clienți și specialiști care să te ajute să îți dezvolți mai ușor afacerea. Ai acces la informații și experiențe care te pot ajuta să-ți depășești așteptările. În club lucrurile sunt serioase. Aici, fiecare membru pe lângă statutul special pe care îl are, are și responsabilități, iar din 2019 lucrurile vor devini și mai serioase. Membrii și partenerii dețin un card ce le atestă apartenența. Cu acest card, pe lângă evenimentele exclusive la care au acces, beneficiază de reduceri și garanții la toți pertenerii clubului. Clubul se adresează tuturor persoanelor ce își doresc dezvoltare și au ceva de oferit în schimb.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.