530 total views

Primim în continuare semnale despre ce se întâmplă în Administrația Bazinală și ca atare luăm atitudine, ca deobicei, și facem cunoscut publicului larg situația existentă în această instituție care, sub conducerea unora, își pierde, în ritm alert pe zi ce trece, definitiv prestigiul.

 

Prală, Hitlerul închipuit!

Așadar, cu concursul lui Băviță și Răboacă, Prală a primit sarcină să închidă cercul și a trecut la treabă. Se consiliază reciproc de dau barajele pe dinafară. Au gândit și acum aplică. De menționat că, într-o discuție, acesta a precizat că nu îl cunoaște pe Răboacă, iar Băviță are interzis să intre la el în birou, iar toate acestea nu doar că au fost minciuni, dar nu le-am crezut de la bun început. Băviță chiar îi face mapa lui Prală, iar Răboacă se pare că-i umple portbagajul, garajul, casa sau mai știm noi ce. Credem că mecanicul administrației vâlcene a primit cam mult nas și i s-a urcat șefia la cap atât de rău, că în 6 luni de zile a dobândit un tupeu infect pe care îl afișează cu mândrie în orice cerc este introdus de mai marii lui. Așadar, a început să ceară demisiile anumitor angajați și asta pentru că nu poate să-i dea afară așa cum ar vrea. Deși, când a pus piciorul de mecanic în instituție, s-a dus și la SGA Vâlcea și a vorbit și cu cei pe care i-a găsit la ABA Olt, și azi vrea să-i dea afară, spundu-le că ce scrie presa nu este adevărat și să nu dea crezare, că el nu a venit să dea pe nimeni afară, ci să coordoneze o echipă și să lucreze în pace și armonie. Și cum lupu-și schimbă părul, dar năravul ba, ei de atunci și până azi s-a observat ce a venit să facă și am sesizat asta în colecția de articole dedicate acestuia și acoliților lui. La comanda unui grup de interese din care face parte, înjură, urlă, amenință, dă directive, dar să nu vă gândiți că europene că n-are cum, și face astfel pe stăpânul lor (n.r. angajații), nu pe șeful.

Deputatul PSD Neață Eugen, Sfântul dintre Sfinți!

Scriam în urmă cu ceva timp că acesta și-a băgat cumnatul în laboratorul instituției. Noi putem să numim asta trafic de influență, pentru că postul nu a fost anunțat, afișat, scos la concurs, ci a fost o informare telefonică între cei doi, Neață – Prală. Sau poate informarea a fost făcută la cârciuma lui Gutău unde se văd mereu. Ocupanta de drept a postului s-a prezentat, de luni 26 martie, la serviciu, pentru că și-a terminat concediul de maternitate. În acest sens Soare se întoarce de unde a venit, adică, la CET Govora, dar nu definitiv. Pentru că din cauza lui este iar scandal în instituție. Prală trebuie să se supună și să facă pe dracu-n patru să rezolve cât mai repede problema că altfel… dracu l-a luat și pe el și pă’l de-l ține. Ori, cu diavolul nu e de glumit. Pentru că ăsta se pare că e diavol, nu e om, de au ajuns angajații pe la spital din cauza lui. Vă dați seama ce putere are? Să fie, cu adevărat, diavol?

Soarele să intre iar în laborator!

Acum, să-l readucă pe Soare în laborator, Prală vrea decapitarea mai multora și anume, Boncan Toma și pe ai lui din subordine cum ar fi – Pană Mihaela – șefa laborator calitate apă – pe care face o puternică presiune și Marieta Nistor – avize și autorizații, căreia i-a cerut demisia. Prală spumegă de se cutremură sediu, văzând că nu prea are sorț de izbândă, pentru că Boncan Toma – director tehnic – resurse de apă și planuri de management – se află tot în concediu medical și ”targe” sforile pe o anume Voinea, care deși trebuia să iasă la pensie, i-a prelungit, săptămâna trecută, cu încă 6 luni șederea pe acolo pentru a face un audit pe laborator, audit care, atenție!, trebuie să iasă cum vrea Prală și ai lui. Pentru că a acerut situația veniturilor pe ultimii 4 ani și critică faptul că acesta (n.r. laboratorul) doar consumă. Se spune despre Voinea că „pupă” așa cum vrea dictatorul Prală, iar pe auditul semnat de ea nu are nimeni ce să mai comenteze, exact ca un judecător, chiar dacă se vor strădui alții să probeze că ce este scris acolo nu corespunde cu realitatea. Ce va scrie, e bun scris! Chiar dacă nu este adevărat. Asta înseamnă să pupi mâna șefului și să mânânci stricat. Iar angajații știu!

Prală nu are bani și vrea rapoarte de activitate

Prală a sărit și la gâtul Marinelei Neacșa – director economic – și i-a cerut și ei situații pe încasări și venituri, pentru că nu e nimic și dracu știe ce motive a mai găsit de a sărit la biata femeie, că ne-am săturat și noi de acest hitler închipuit, darămite angajații. A avut atâtea comentarii aiuristice la adresa acesteia, a urlat și a făcut ca trenul de biata femeie a juns și ea pe la spital, cum a mai ajuns una. UPU știe! Alooo! Domnule Prală, nu ți-ai luat încă bătaie de la soțul vreunei angajate? Ce a ajuns instituția asta de când o administrezi? Noi cei de afară vedem! Dumneata, dinăuntru, vezi? Mai mult, Prală a decis ca toate serviciile și birourile din subordinea lui Boncan, adică laboratorul – Pană Mihaela și avizele și autorizațiile – Marieta Nistor, trebuie să facă, în fiecare zi, raport de activitate. Deci, dictatură și presiune maximă. Sperăm ca cei care sunt vizați de mecanicul dictator să nu cedeze, să-și facă rapoartele de activitate și să-i dea acestuia cu ele în nas. Pentru că suntem convinși că în ABA Olt sunt și angajați care își fac treaba, nu doar lichele. Sfat: cine predă raport de activitate să nu-l predea până nu primește unul înapoi vizat și ștampilat, adică o copie pentru protecție. Acestea pot fi modificate! Cu dictatorii așa trebuie lucrat.

În ce hal s-a ajuns!

Auzi, tovarășul Prală, dumneata poți să dai vreun raport de activitate? Că, de când ați venit, vă țineți doar de măgării. Când ați avut timp să lucrați ceva concret în această instituție? Cine vă credeți Ștefan Prală de cereți demisia angajaților pentru că aveți impresia că ei dau informații la presă, în condițiile în care urlați de vă aude și Gutău? De ce le cereți demisia și nu îi dați afară dacă aveți nemulțumiri? Să fiți acoperit de ITM? Să ziceți merci că până acum nu v-a făcut nimeni vreo plângere. Dar timp mai este!

Da, stimați cititori, la ABA Olt se cer demisii pentru că acolo este dictatură, nu este un mod de lucru normal. Se pun lichelele pe funcții cheie pentru ca afacerile să prospere. Hitlerul închipuit vrea să -l pună pe Răboacă, cel pe care nu-l cunoaște, șef la avize și autorizații în locul Marietei Nistor, vrea să-l readucă pe Soare și să-l pună șef în laborator, în locul Mihaelei Pană, iar Băviță să rămână șef peste Inspecție și astfel vor avea pâinea și cuțitul.

Băviță șef la inspecții, Răboacă șef avize și autorizații și Prală șef peste mafioți și astfel tot controlul este la ei, dar coordonați și comandați ca niște roboți de cei care-i finanțează. Voi ăștia care finanțați lichele, îi mai susțineți mult? Nu vedeți ce „neaveniți” puneți să vă facă jocurile. Ăștia nu doar că vă mănâncă banii, dar cu ei planurile voastre se duc pe Apa Sâmbetei. Așa bine le fac… că află tot poporul..

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.