424 total views

Solicităm organelor de anchetă să se autosesizeze cu privire la controlul pe care îl deține Florian Nicolaescu, administratorul gropii de gunoi de la Măldărești, asupra salariaților sau a conducerii din Garda Națională de Mediu.

ATENȚIE! MINUTUL 45.00!

 

https://youtu.be/W2znsmHyGQI

Borondel Marian salariat în cadrul Comisariatului General (Garda de Mediu București) l-a ajutat pe balt, cum se spune, pe Nicolaescu – Sacomet, iar acesta face public ajutorul ilegal al acestuia. Mai mult, magnatul gunoaielor se laudă cu faptul că prin ajutorul oferit de Borondel a subminat munca comisarilor din Garda de Mediu Vâlcea, și declară astfel următoarele…. ”…. a luat vreo măsură societatea respectivă pentru a solicita obiectivele de închidere a gropii …? Nu! N-a luat nici o măsură, nu a trimis nimic. Nu, doamna Fusescu! Dumneata, chiar dumneata ai citit această adresă și ai zis că e foarte bună. Păi e foarte bună, că am făcut-o împreună cu un superior al dumneata, cu domnul Borondel, care îi e superior dânsei la București, această adresă”…, pe un post de televiziune local.

Ne întrebăm, Comisarul General al Gărzii Naționale de Mediu, Bogdan Trif știe de acest ajutor ilegal cu care Nicolaescu se mândrește public? Este el informat că salariații care trebuie să controleze agenții economici de fapt beneficiază de ajutorul lor făcându-le documentele? Există în fișa postului a unui salariat de la Gardă să facă documentațiile necesare unui agent economic? Borondel Marian este angajatul Gărzii Naționale de Mediu sau al societății Sacomet? Ce caută un agent economic de la Vâlcea să întrețină discuții cu salariații GNM?

Toate sunt întrebări la care așteptăm un răspuns din partea conducerii Gărzii Naționale de Mediu!

Declarația, mai sus redată, nu este altceva decât dovada că administratorul Sacomet controlează angajații și conducerea GNM și poate chiar îi și plătește. Altfel, cum se explică că-i fac aceștia documentațiile de care are nevoie? Nimeni nu muncește gratis! Nu este admis ca un simplu salariat din Comisariatul General să fie mai sus decât un comisar șef județean. Pe lângă o crasă sfidare a factorului de control local-județean, miroase a trafic de influență și abuz.
Sfidarea pe care a afișat-o și încă cu un mare tupeu o mai afișează Nicolaescu față de autoritățile locale, pentru că are susținere națională, este rar întâlnită la un agent economic în ultimii 20 de ani. Comportamentul acestui individ certat cu legea este specific anilor `90 când activiștii de partid credeau că ei sunt statul și controlează toate instituțiile fără să țină cont că e vorba de Poliție, ANAF, Parchet, etc. Așa procedează Nicolaescu, astăzi!

În loc de concluzii

Salariatul GNM – Borondel Marian – are un venit anual de 24.727 lei, iar soția care lucrează la Primăria sectorului 3 un venit anual de 20.400 lei. Pe langă aceste sume se adaugă alocațiile celor doi copii de 1904 lei anual.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.