9,546 total views

….își permite bonă la copil, haine și accesorii de lux, operații estetice, excursii scumpe, nu stă la muncă dar își încasează salariul lunar. Amenință, jignește, sfidează!!! Cum e posibil? Vă imaginați și voi, nu trebuie să mai scriem în cuvinte…

Deci, are 32 de ani și este angajată la Primăria Râmnicu Vâlcea, pe un salariu de doar 2000 lei/lună, dar își permite extrem de multe „dotări” care sunt greu de digerat de colegii „săraci”. Potrivit declarației de avere, Theodora Prală, căci despre ea este vorba, – „inspector” departament cultură și sport – deține un apartament dobândit în anul 2016, în suprafață de 117 mp, din anul 2014 un autoturism marca BMW, iar în 2020 a avut un venit salarial de doar 24.000 lei!!!

Viață de lux cu salariul de 2000 lei….

Theodora Prală deși are un venit lunar de 2000 lei, este o persoană care trăiește în lux și are ocupații extrem de interesante atunci când nu este la jobul unde din 8 ore pe zi dacă stă la birou doar 2, 3 ore pe zi și alea adunate cu greu, timp în care se pozează și își umple contul de instagram. Individa este fata faimosului (să nu spunem altfel) Ștefan Prală și datorită relației lui cu primarul Mircia Gutău a ajuns să fie angajată în cea mai importantă instituție a municipiului. Problema n-ar fi asta, că mulți își bagă odraslele în instituțiile publice, că așa cred ei că e normal, dar în cazul individei, deși Gutău și tac-su și-au asumat să fie criticați în spațiul public pentru această făcătură ordinară de angajare ea își bate joc de acest loc de muncă primit prin trafic de influență. În timp ce tineri foarte buni nu își găsesc un loc de muncă, „domnișoara” în continuu lipsește de la muncă, iar când totuși se duce are un caracter care lasă de dorit și deja ceilalți colegi s-au cam săturat să o mai acopere și să muncească și pentru ea. Fata asta, ne spun cei care în continuu ne scriu și ne roagă să facem public informațiile pe care ni le transmit, nu face nimic și nici nu știe să facă altceva în afară de a sta pe telefon, a se poza sau a ieși să fumeze.

La volanul unui Bentley Continental 2021, cu salariul de 2000 lei…

Theodora Prală, undeva pe la finele lunii iulie, a dat lovitura de grație parcând în curtea Primăriei o bijuterie de mașină (vezi foto atașat!) pe care nu și-o permit nici hackerii Vâlcii. O sfidare mai mare, spun colegii, nu cred că mai poate exista. Mașina de departe bate hainele și accesoriile cu etichete de firmă, lucruri pe care le poartă pentru a impresiona puternic, a ului și uimi, nimic altceva!!! Totuși, când vrei să transmiți o imagine credibilă, să arăți prezentabil și profesionist, pentru că vrei cu adevărat ca oamenii să creadă în tine, te îmbraci corespunzător și sub nici o formă nu lași tatuajele de sub bikini la vederea tuturor, mai ales când jobul tău impune lucrul cu publicul. Nu poți face impresie bună nici printre colegi și nici în spațiul public când toți știu că lucrezi într-o instituție publică, dar tu vii cu rochia cât mai scurtă sau cu decolteul generos la vedere, că nu ai cum. Mai mult, pe instagram sunt la vedere poze făcute din biroul ei de „funcționar public” în care își etalează ținuta „profi” care îi deconspiră „calitățile”.

Obosită” de la alcool sau droguri?

Nu știm! Dar știm că are antecedente grave chiar în interiorul instituției, din Magheru 25. În urmă cu vreo 2 luni, poate ceva mai mult, Vețeleanu Eusebiu, administratorul public, a fost informat că angajata a venit la muncă „obosită” rău, moment în care i-a chemat chiar pe părinții ei la „locul faptei” (ca la grădiniță) pentru a lua măsuri, că deja era prea mult. Toată urbea știe că Theodora Prală, în trecut, a avut probleme cu drogurile și cu alcoolul și se pare că ar mai avea. Angajații care zi de zi o văd ne spun că nu dă randament pe nici un segment de activitate – cultură/sport – iar raportul dintre efectul obținut și „efortul” depus nu aduc un beneficiu nimănui, dar o pierdere aduc cu siguranță.

În imagine, Theodora în biroul din Primărie (poza mărită arată tatuajul la vedere)

Și uite așa vedem cum posturile bune sunt luate de panarame care oficial nu se știe cum au ajuns să fie ele angajate în instituțiile publice, iar administrația noastră locală nu putea să iasă din tipar și să facă excepție de la acest „brend”. Și astfel, Primăria noastră ajunge să plătească pe bani publici luxul la o panaramă sau alta. Totuși, nepotismul celor care își angajează soția, fratele, sora, fiica, fiul, ginerele sau mai știm noi pe cine, este într-adevăr de blamat de colegii care sunt stupefiați la ce văd sau aud despre panaramele angajate în administrația noastră locală din care face parte și Theodora Prală.

Vorba lor, a angajaților, „păsărica plesnea de fericire că de la fâțâit fesele prin club a ajuns om serios” și nu este de râs, domnilor, este chiar de plâns faptul că o mică părticică din legislația statului român stă la mâna unei panarame preocupată doar de cosmetice, haine și de ce mașină are pămpălăul care se dă cocoș în fața ei. Cazul Theodora Prală „a transpirat” în presă ca urmare a multor combinații pe care aceasta le are la vedere, iar aroganța cu care tratează totul și prin care vrea să marcheze în fața prostimii faptul că a ajuns cineva nu face decât să se mire lumea cum a ajuns acolo. Sau să fie invidioase alte panarame din lista sa de prieteni și să se oftice că ele încă nu o ard cu un cocalar de Vâlcea sau cu interlopi.

Sora 13 Reloaded”, la Primăria Râmnicului. Tânără, bătută cu bestialitate!

Este titlul unui articol de presă apărut prin martie 2021, care îi este dedicat Theodorei Prală, articol care scoate în evidență că „o tânără, angajată prin trafic de influență de tatăl său „ecologist”, fost acar, a fost bătută cu bestialitate chiar la birou, de o doamnă venită din afara instituției cu un pachet de nervi. Știrea mai scoate în evidență că edilul este criticat că a permis și facilitat astfel de angajări în Primărie. Acum, informațiile primite nu sunt doar despre angajarea sa, ci și despre iubirile suspecte în care se implică și în urma cărora prinde curaj să demonstreze cine este ea cu adevărat.

O femeie de moravuri ușoare. Una care amenință cu poliția și cu alți grei după ce nu primește ce-și dorește, una care cere la bărbați bani pentru accesorii și nu numai, urmărește bărbații altor femei și face scandal chiar la poarta sau casa lor. Le urmărește pe iubitele lor, le bate, le jignește și câte și mai câte!!! Este de neconceput ce ne-au auzit urechile, dar ne oprim aici pentru că „e grele” rău.

Mircia Gutău nu este vinovat că a ajutat, ci că nu le dă afară când a sesizat cine sunt cu adevărat…

Domnule primar, această angajată nu face cinste instituției pe care în sus o ridicați în fiecare zi, spunând că aveți lângă dvs specialiști și adevărați profesioniști!!! Nu poți să ai salariu de 2000 lei și să parchezi în curtea Primăriei un Bentley 2021 în valoare de peste 250.000 euro că poate intra DNA pe fir!!! Nu poți dintr-un salariu de 2000 de lei să-ți permiți bonă, haine și accesorii de lux sau mai știm ce pofte ale inimii, pentru că este clar că „în fundul” acestei piți cineva sparge bani obținuți fraudulos!!! Să fie tac-su sau vreun cocalar?

În imagine, Theodora la volanul bijuteriei…

Al cui este Bentley-ul pe care îl parchează la Primărie? În declarația de avere nu este trecut!!! Cine este cocalarul care își permite să-i dea pe mână o astfel de mașină și care este interesul, domnule primar? Ce se ascunde în spatele acestei aroganțe, alte contracte pe bani publici date prin panaramele din Primărie care fac orice ca economia Râmnicului „să duduie”? Ce se întâmplă domnule primar cu angajatele din Primărie? De unde atâta tupeu și sfidare, pentru că nu doar Theodora Prală ne arată ce face în realitate, ci și altele gen secretara dvs sau cele două Mădăline, dar despre care am tot refuzat să scriem chiar dacă informațiile curg…

Puncte de vedere

Mircia Gutău și Ștefan Prală au fost contactați pentru a putea intra în posesia unui număr de telefon al Theodorei Prală, pentru un punct de vedere cu privire la cele inserate, dar fără succes. Și nu, nu vom detalia aici punctul de vedere al edilului că nu are relevanță, iar al lui tac-su îl păstrăm că este extrem de interesant și s-ar putea să ne ajute…undeva! Cu toate astea, dacă Theodora Prală are ceva de obiectat cu privire la acest articol îi spunem că poate să ne transmită pe adresa redacției un drept la replică pe care îl vom publica integral. Îi mai spunem că pentru cele scrise deținem probe!

Foarte important, toate acestea ne sunt povestite de mai mulți angajați care au considerat că lucrurile sunt destul de rău scăpate de sub control și trebuie făcute public, în ideea că poate așa Theodora Prală este mutată undeva unde nu sfidează, amenință, jignește și mai ales deranjează.

Jenant ce a ajuns Primăria Râmnicului! Și, pe românește, Gutău v-a întins o mână și voi tot panarame ați rămas! Panarame care semnalizați public cine sunteți cu adevărat și că nu trăiți din salariul de 2000 lei, venit care nu vă justifică luxul afișat – mașinile, apartamentele, hainele, excursiile, etc…RUȘINE! Ați făcut instituția de râs, „domnișoarelor” – Prală, Avrămoiu, Cotar & Co!!! „Bă” la privat panaramele voastre nu știu să muncească sau nu le primește nimeni că le fac societățile de râs? De ce toate doar la stat, pentru că nu știu decât să stea? La ce sunt ele bune, la combinații pe bani publici? La ce?

Vai de noi și vai de ele…

dexonline – panaramă – persoană ridicolă care se dă în spectacol printr-o conduită aberantă, femeie de moravuri ușoare

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.