1,542 total views

Ziarul de Vâlcea” a dat publicității știrea despre Laurentiu Radoi, presedinte TSD Valcea, care si-a bătut iubita, aceasta solicitând ordin de protecție!

În urma disputelor Diana Bădiță a înregistrat, la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în dat de 9 ianuarie, dosarul nr. 189/288/2024, secția civilă, având ca obiect – ordin de protecție – dosar ce a avut termen astăzi 12 ianuarie, orele 10.30.

Instanța a decis:

Solutia pe scurt: Ia act că reclamanta BĂDIŢĂ DIANA – MIRABELA, renunţă la judecata cererii privind emiterea ordinului de protecţie formulată împotriva pârâtului RĂDOI LAURENŢIU MARIAN. Încuviinţează onorariile apărătorilor din oficiu, av. Constantinescu Magdalena Emanuela pentru reclamantă, în cuantum de câte 543 lei şi av. Ciobanu Victoriţa, pentru pârât, în cuantum de câte 300 lei, ce vor fi suportate din fondurile speciale ale MJ. Dispune comunicarea prezentei către DEFA al Tribunalului Vâlcea. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare ce se depune la instanţa a cărei hotărâre se atacă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 12.01.2024 la sediul Judecătoriei Rm. Vâlcea. Document: Hotarâre cameră consiliu 231/2024 12.01.2024!

Știrea publicației „Ziarul de Vâlcea”

Presedintele Tineretului Social Democrat din cadrul PSD Valcea, Laurentiu Radoi, este acuzat de acte de violenta de iubita sa, Diana Badita. Pe surse am aflat ca Radoi, care este si consilier personal al sefului CJ Valcea, Constantin Radulescu (plus director al clubului de baschet finantat de CJ!), s-ar fi pierdut cu firea in urma unei discutii mai aprinse cu prietena lui, pe care ar fi atins-o… nu cu o floare, ci cu niste scheme din domeniul boxului. De altfel, pe rolul Judecatoriei Ramnicu Valcea se află un dosar prin care victima, Diana Badita, cere un ordin de protectie impotriva “barbatului”, Laurențiu Radoi. Si cand te gandesti, ca acest individ, sa nu-i spunem derbedeu, are pretentii sa fie pus pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare! Rușine!!! Asteptam cu interes reactia Inspectoratului Judetean de Politie Valcea si decizia instantei! “Boxerul” Radoi vrea sa ajunga in Parlamentul European! Rușine!

O altă publicație locală a obținut de la liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, un punct de vedere cu privire la scandalul dintre Rădoi și Bădiță. Acesta a menționat că „Laurențiu Rădoi trebuie să clarifice acest subiect până luni dimineață (15.01.2024), iar în cazul în care nu va dovedi că este nevinovat, vom merge până la excluderea lui din PSD. Am însă informații că are dovezi depuse la organele abilitate și apărătorii săi pentru a-și demonstra nevinovăția”.

Singurul lucru pe care trebuie să-l dovedească Rădoi este că nu a bătut-o pe iubita sa, că nu a atins-o, restul e can-can. Totuși, ceea ce a spus Rădulescu, „că are dovezi depuse pentru a-și demonstra nevinovăția”, este cea mai josnică declarație pe care o poate da un bărbat pentru susținerea altui bărbat și sfidătoare la adresa tuturor femeilor care ar putea avea ghinionul să treacă prin bătăi de la soți/iubiți. Un bărbat dacă a bătut o femeie nu poate să-și demonstreze nevinovăția, pentru că MOTIVUL, domnule Rădulescu, nu contează în astfel de situații!!! Înțelegeți? Nu îți faci dreptate cu pumnul! Nu!

Dacă Diana Bădiță a renunțat la judecată, este fix problema ei, dar noi credem că în decizia de renunțare la judecată stă un troc politic și poate și serioase despăgubiri, pentru liniștea „viitorului europarlamentar”, care se ocupă de Clubul Sportiv Vâlcea – 1924. Rușine, pentru toate părțile implicate în această bătaie cu spălare în public! Diana Bădiță, țineți minte: în realitate, tăcerea ajută agresorii, în timp ce victimelor li se iau vocea și șansa de a mai primi ajutor din afară!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.