226 total views

Clădirea în care își desfășoară activitatea Jandarmeria Vâlcea nu a fost reabilitată niciodată de la construcția inițială – se pare că din anul 1974. Raportat la suprafața de 3000 mp, imobilul, cu instalații neperformante, conduce și la un consum de energie foarte ridicat, care generează evident, un cost al facturilor pe măsură, acesta fiind motivul principal pentru care conducerea a inițiat proiectul de reabilitare cu fonduri europene.

Proiectul de anvelopare, care a fost semnat și de MAI, a trecut de două etape la ADR Sud-Vest Oltenia și urmează etapa finală, ultima verificare, ultima semnătură și astfel anul viitor să înceapă efectiv procesul de renovare care va dura aproximativ 3 ani de zile.

Anveloparea unității va viza modernizarea întregului inspectorat – schimbarea geamurilor cu termopan, un sistem de încălzire dual și de răcire, lift pneumatic pentru persoanele cu dizabilități, un generator care va asigura energia electrică pe perioada întreruperii curentului, instalație electrică schimbată în totalitate și instalații de încărcare a mașinilor electrice. După renovare, conducerea s-a gândit să achiziționeze și panouri fotovoltaice.

Mai multe în video atașat

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.