572 total views

O nouă sesizare pentru furt de balast a fost făcută de consilierul Andrei din Băile Govora către ABA Olt, dar a fost trimis la plimbare și astfel a ajuns la prefectul Florian Marin.

Nu vom dezvolta cum Ștefan Prală nu a fost de negăsit (nu a vrut să răspundă la telefon), că Băviță Daniel susține că este în concediu ori că Bălașa Davin Florin a invocat faptul că nu a fost sunat prin dispecerat, dar menționăm că prefectul, astăzi, îl așteaptă pe consilier cu sesizarea care va fi susținută de imagini de la fața locului și probabil va dispune prin ordin de prefect un control.

Pe scurt, pe pârâul Govora au început iar escavările ilegale și cum totul este vizibil cetățenii au alertat consilierii locali din zonă pentru a se stopa furtul de balast. Numai că, stupoare, consilierii se lovesc și de această dată, axact ca în iulie, de refuzul celor de la ABA Olt de a dispune pe loc verificările ce se impuneau.

Vom reveni cu noi detalii după ce sesizarea va fi depusă la Prefectură.

RECITEȘTE!

AUDIO/FOTO STRIGĂT de DISPERARE! AMENINȚĂRI cu MOARTEA pentru că Ștefan Prală și Daniel Băviță acoperă balastieriștii care exploatează ilegal!?

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.