294 total views

În 15 martie 2018, pasarela Oltchim a fost blocată traficului auto pentru o perioadă de 8 (opt) luni de zile, intrând în reabilitare. În luna noiembrie, din informațiile deținute, ar putea fi redeschisă circulației.

Aduceam în atenția șoferilor, în perioada respectivă, o rută ocolitoare deoarece începeau lucrările de reabilitare care constau în refacerea integrală a podului-pasarelă ce nu mai permitea traversarea auto către zona industrială unde își desfășoară ctivitatea mii de angajați.

Lucrarea este asigurată de SC Construcții SA Sibiu, iar din discuțiile purtate am fost asigurați că va fi cu siguranță una de înaltă calitate. Pentru aducere aminte a se vedea AICI cum ajunsese podul-pasarelă să fie traversat de participanții la trafic în zona Oltchim și nu numai.

Astăzi, informăm participanții la trafi că lucrările încep să intre în linie dreaptă, s-a turnat deja primul strat de asfalt și se lucrează intens și la partea de deschidere a pasarelei. Așadar, în curând se va relua bunul mers al celor care au legătură cu societățile de pe Platforma Oltchim, fiind cunoscut faptul că drumul ocolitor nu a fost unul tocmai favorabil șoferilor, existând pe ruta – strada Râureni – drumul Bâlciului – strada Uzinei – o barieră care împidica foarte mult accesul, adesea formându-se coloană de mașini. Mai mult, inclusiv acest drum este într-o stare deplorabilă, iar accesul pe aceasta este unul foarte rău (poți traversa cu viteza întâi sau maxim a doua).

Imagini, joi 25 octombrie 2018

Imagini în urmă cu două săptămâni

 

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.