282 total views

Pe primarul Sorin Vasilache l-am contactat telefonic pentru a-i solicita informații despre DN-ul rupt. Așa am aflat că este foarte deranjat de faptul că a emis autorizațiile necesare începerii lucrărilor, iar eu nu am scris nimic, un cuvânt măcar. Pe lângă această critică nejustificată – publicația Timpul de Vâlcea nu este la cheremul nimănui, cu atât mai mult la cheremul administrației Olănești – ne aduce la cunoștință și alte lucrări pe care le-a făcut în comunitate și pe care nu le vedem și nu scriem despre ele și o să îmi facă o listă cu acestea. Îi transmit și aici, cum i-am transmis și la telefon, că scriu ce consider eu că e de interes și când consider eu că trebuie, iar pentru laude să se adreseze publicațiilor pe care le plătește, iar lista să le-o dea tot lor. Ei au nevoie de ea, nu eu!

Să revenim la DN-ul rupt!

Scurt și fără să o lungim, așa este, într-un final, în urmă cu 10 zile, s-au emis autorizațiile pentru începerea lucrărilor, dar lucrările nu au început nici până acum, domnule primar, și dvs. spuneți că au început, iar noi nu am scris un rând. Uite, scriem acum și spunem clar: lucrările la drumul rupt nu au început!

Mai mult, nici dvs și nici vicele Tomescu nu ați știut să mă informați pe numele cui ați emis autorizațiile, iar în zona DN-ului nu avem până la această oră panoul informativ care trebuie să conțină datele lucrării – executant, proiectant, cost, autorizație, timp execuție, etc…

Poate Construcții Oltenia, firma care a câștigat licitația, nu are personal disponibil și Olănești mai trebuie să aștepte.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.