239 total views

Lucrări peste lucrări în tot orașul. De ce a mărit Gutău taxele și impozitele? În opinia noastră, pentru a avea suficienți bani să-i plătească pe cei care i-au „cotizat” în campanie, întorcându-le astăzi serviciul și plătindu-i din bani publici, dându-le lucrări nejustificate prin oraș. Ce lucrări? Păi de exemplu cea din parcarea fostului hotel Alutus (vezi foto atașat) unde constructorul la ordinul edilului scoate pavelele bune pentru a le înlocui cu granit.

Pentru că pavelele din parcarea Alutus au fost o lucrare reușită, dar nu mai avem ce lucrări să inventăm pentru a deconta susținerea din campania electorală, astăzi dispunem scoaterea lor pentru a fi înlocuite cu granit. Cum altfel să înțelegem ceea ce se întâmplă?

Cum este posibil să strici lucrări bune și să arunci efectiv banii pe fereastră doar pentru că nu știi cum să faci să-i mai mulțumești pe cei la care ești dator?

Cum se face că lucrările le iau aceiași constructori, dar le subcontractează?

De ce dacă tu Ralunic (dăm un exemplu!) ai luat lucrarea nu o execuți și o dai altui constructor?

Prin câte mâini (cum se spune în popor!) trebuie să treacă o lucrare pentru a fi executată?

Și pentru că se procedează așa, acest lucru nu ne demonstrează decât că lucrările au costuri duble, triple sau enorme, pentru că fiecare își pune un adaos.

Să nu uităm că Gutău Mircia, numai în 2018 (dar în 2017!), a achiziționat nejustificat mii de băncuțe, coșuri de gunoi, a construit zeci de locuri de joacă, a făcut tranzacții imobiliare de milioane de euro, repară după constructori (vezi AICI articol!) și umple tot timpul orașul de flori (nu că nu ar fi frumos, dar și aici costurile sunt enorme!, flori se pun în prostie) care costă zeci de miliarde de lei, toate astea în condițiile în care la începutul anului s-a plâns că nu avem bani la buget și astfel ne-a mărit taxele și impozitele.

Lucrarea din parcare nu este semaforizată cu panou informativ care să ne arate exact cine este executantul, costul acesteia, timpul de execuție, autorizația de construire și alte date obligatorii care se regăsesc pe astfel de panouri. Cu siguranță vor urma și celelalte trotuare!

Apropo, știți cine este firma care face lucrarea subcontractată? Cică…INTELIGENT SRL…ca și primarul!!!

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.