231 total views

Am dat un tur prin centrul orașului și am văzut implicarea maximă a autorităților locale, iar pentru veridicitate am făcut și câteva poze. Lăsând gluma la o parte, îl informez pe primarul Gutău Mircia că astăzi a dat dovadă de cea mai mare iresponsabilitate, inconștiență, indiferență, indolență…

Domnule primar, bilele dumneavoastră fac primele victime! Pentru că au fost acoperite de zăpadă șoferii nu le mai văd și dau cu mașina în ele. Primele pagube deja s-au produs. Nu există marcaje sau limitatoare de unde să-ți dai seama unde să te oprești, unde este limita de trotuar. Daca iei bordura drept reper o să lovești bila, până să ajungă cauciucul la bordură tu, șofer, deja ai lovit bila.

Strada cea nouă  – fără nici o intervenție

Domnule primar de securitatea pietonilor ați auzit? Aceste bile sunt în această perioadă un real pericol ținând cont că ele sunt puse chiar în dreptul unei școli. Astăzi a fost groaznic la orele 12.00 când micuții au ieșit de la ore. Nu mai vorbim de părinții care îi așteptau și efectiv au stat în mormanele de zăpadă.

trecerile de pietoni – fără nici o intervenție, doar 2 bile , restul poți să dai în ele

Chiar în centrul municipiului, unde este școala „Take Ionescu” și nu numai, nu s-a intervenit cu nici un utilaj. Nici măcar o trecere de pietoni nu a fost curățată de zăpadă în tot centrul. La fel, intersecțiile și trotuarele centrale. Măcar în centru, domnule primar, dacă aveați o minimă împlicare și nu mai ne uitam la restul orașului despre care nu are rost să mai vorbim.

trecerea de pietoni la intersecția cu giratoriul – nici o intervenție

trecere de pitoni – nu se vede nici o bilă

trecerea de pietoni

bilă ascunsă sub zăpadă

la Primărie s-a deszăpezit

Centrul Râmnicului

trecerea de pietoni din Centru

trecere de pietoni – apa care s-a strâns de la topirea zăpezii s-a format pe o porțiune destul de mare

giratoriu Catedrală

Concluzia?

La dumneavoastră la primărie s-a intervenit, iar acasă în curte nu mai aveți un strop de zăpadă.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.