237 total views

Deocamdată nu știm cât vor dura lucrările de reparații, dar bine ar fi ca zona să fie ocolită pentru că se dorește a se lucra în liniște, bine și cât mai repede. Știți ce edilul Gutău nu acceptă să stea cu lucrările înșirate și probabil în câteva săptămâni va inaugura și această zonă. Sperăm ca reparațiile să fie de calitate, adică durabile, că în Centrul Nou toate băncile sunt deja foarte afectate de la calitatea pe care ne-a oferit-o constructorul, iar în Zăvoi anumite dalele mai au puțin și zboară.

Nu suntem răutăcioși și din caeatsă cauză credem că este de datoria noastră să îl informăm și noi pe edil despre ceea ce vedem, nu poate să facă față singur la toate. Carmen Preda și Vețeleanu, cei doi viceprimari, nu au în fișa postului trecut ore de plimbare prin cartiere, iar despre consilierii locali nu mai vorbim. Așa că, dăm noi o mână de ajutor. Nu ne cade guvernul. Iar dacă edilul îndreaptă ceea ce noi îi sesizăm, nu poate decât să ne bucure.

Apropo, domnule primar, au și consilieri locali municipali ceva atribuții prin acest oraș? Rapoarte de activitate pe site-ul oficial al Primăriei nu sunt decât două și alea de râsul lumii. Citindu-le, am observat că un consilier înțelege prin „raport de activitate” că trebuie să participe la ședințele CL și la manifestări precum Zilele Imnului, Zilele Recoltei și să spună că este activitate. JALNIC!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.