199 total views

Firma care a obținut contractul de lucrări din zona 1 Mai a distrus tot spațiul verde care a fost, în condițiile în care un lucrător ne spune: „doamnă nu noi suntem de vină, așa a fost proiectul”. Lucrătorul s-a referit, domnule primar, la faptul că nu au avut unde să-și pună materialele de construcții și din această cauză au stricat toate grădinile pe care le-au avut în cale. Imaginile, și de această dată, spun cât de murdar lucrează constructorul ales de Primărie. Mai mult, la o astfel de lucrare, domnule primar, beneficiarul, adică Primăria municipiului, trebuia să se asigure că acest constructor are un loc special de depozitare a materialelor de construcții și să nu i se permită să le amplaseze pe spațiul verde. Este cât se poate de evident, că lucrurile vă scapă de sub control. Nu mai sunteți Gutău Mircia cel atent și grijuliu cu bunul mers al comunității. Cât despre constructorii pe care îi alegeți, chiar dumneavoastră le permiteți să își bată joc, pentru că nu mai controlați modul de lucru al acestora.

Cine va plăti, domnule primar, pentru distrugerea acestui spațiu verde? 

Cine le-a dat voie să taie copacii, domnule primar, în condițiile în care nu vor pune în locul respectiv pavele? De ce i-au tăiat? Pentru că nu aveau unde să-și pună materialele de construcții?

Vă place, domnule primar?

Câți copaci au tăiat, domnule primar? Dumneavoastră le-ați dat voie? Dumneavoastră ați distrus spațiul acesta verde sau ei? Cine va plăti pentru tot acest dezastru?

Vă place că ați blocat ambele sensuri de mers și nu mai avem efectiv pe unde să trecem? Nu v-ați gândit să le faceți pe rând să mai avem și noi acces?

Alt copac tăiat!

Vă mulțumim, domnule primar, pentru lucrările de calitate pe care le faceți! 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.