221 total views

Ce lucrare de calitate poate ieși din mizeria asta de gazon? 

Am fost sesizați cu privire la montarea unui gazon second-hand, la terenul de sport de lângă ANL 9 din cartierul Ostroveni. Se pare că terenul se află într-o reabilitare prin modernizare, fiind chiar extins ca și dimensiune, iar în momentul actual se aplică pe suprafața betonată rulouri de gazon natural. Numai că, acest gazon, așa cum am spus, nu este nou și localnicii se întreabă de ce.

Nici noi nu știm de ce, mai ales că se află într-o stare de degradare foarte avansată (vezi foto), acesta zăcând de peste 5 luni de zile lângă teren, potrivit declarațiilor celor din zonă. Mai mult, aceste rulouri de gazon au fost expuse tuturor intemperiilor, iar puterea de rezistență pentru o următoare utilizare cu siguranță nu mai există. Tot localnicii ne spun că acest gazon este adus de la stadionul municipal. Totuși, domnule primar, gazonul este întro stare critică, de ce îl mai puneți? Ați modernizat atâtea locuri de joacă, ați pus gazon peste gazon inclusiv în Parcul Zăvoi (apropo nici acela nu este nou), aici de ce vă bateți joc?

Considerăm că firma care se ocupă de această lucrare trebuie să dea niște explicații pentru ceea ce face, dar la fel și dumneavoastră. Cine face lucrarea? Cât costă? Cum a fost încredințată lucrarea? Poate ne lămuriți și pe noi! Nu le putem ști nici noi pe toate și nici să vă facem, zi de zi, pentru orice, adrese conform Legii 544/2001.  Iar despre firma care efectuează lucrarea se poate observa că lucrează în bataie de joc dacă au plecat și au lăsat în halul asta terenul, până luni când se vor reîntoarce la muncă.

Poate reușiți să ne dați mai multe detalii. Vă mulțumim, domnule primar, că faceți lucrări doar de calitate.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.