184 total views

În fiecare an pe 29 iulie ”întreg Râmnicul se bucură de cea mai importantă sărbătoare a comunităţii locale: Ziua Imnului Naţional. La fel ca acum 169 de ani, râmnicenii sunt strânşi în număr mare sub coroanele arborilor din Parcul Zăvoi, pentru a sărbători unul din cele mai însemnate simboluri naţionale – Imnul ”Deşteaptă-te, române!” Este unul din acele momente în care suntem, deopotrivă, mândri de trecutul nostru şi încrezători în viitorul care ne aşteaptă. Pentru că, dacă am putut ca, în urmă cu 169 de ani, să dăm girul unui cântec atât de minunat precum ”Deşteaptă-te, române!”, înseamnă că nimic nu ne poate sta împotrivă atunci când vom vrea să facem ceva bun pentru comunitatea noastră”, a fost mesajul primarului Mircia Gutău.

Iată că evenimentul mult așteptat de vâlceni s-a încheiat și în urma acestuia, în zona Splaiul Independenței (faleza Olănești), a rămas un dezastru creat de agenții economici de alimentație publică prin aruncarea uleiului comestibil uzat, pe râul Olănești. Dar, așa cum a spus edilul, am vrut să facem ceva bun pentru comunitate și a ieșit un dezastru. Foarte mulți au șușotit pe la colțuri că s-au săturat să se înghesuie pe acest Splai, cum s-au săturat și de agenții economici de alimentație publică pentru dezastrul pe care îl lasă în urmă, dar și pentru proasta calitate a serviciilor oferite an de an și bineînțeles lipsa caselor de marcat, adică eliberarea bonului fiscal. Organele de control abilitate, an de an, nu controlează această activitate pe parcursul celor trei zile. Nu sunt de găsit!

Ne abținem să facem mai multe comentarii în acest moment, dar vă prezentăm imaginile ce ne-au fost trimise pe adresa oficială a publicației. O adresă în temeiul Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, va fi transmisă de către publicația noastră, în cursul zilei de 1 august a.c., administrației locale. Deci, detalii despre cine va răspunde pentru dezastrul de pe albia râului Olănești într-un alt articol!

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.