191 total views

Alin Golumbeanu, Constantin Rădulescu, Florian Marin, Vasilache Sorin – TREZIȚI-VĂ!!! Până nu este prea târziu. Chiar nu realizați pericolul???

Facem încă o dată apel la autoritățile locale, județene, regionale ori ministeriale să înțeleagă că drumul rupt de la Olănești poate, zi de zi, să aducă dezastru social. Conductele de apă și gaze descoperite pot fi oricând avariate, bucați de asfalt se prăbușesc peste acestea. Vezi imagini!!!

Aceleași autorități locale pot fi acuzate că au permis o tragedie de asemenea proporții, dacă conducta de gaze va fi avariată și se va produce un dezastru social prin explozie. Dar, probabil doar un dezastru îi va trezi și îi va ridica de pe fotoliile de șefi, iar după o să vedem cum încearcă să găsească explicații și vinovații. Ei vor rămâne pe locurile călduțe în timp ce oamenii simplii vor suferi prin diferite pierderi și nimeni nu va fi tras la răspundere. Asta a ajuns România prin incompetenții care ne conduc.

Dacă în urmă cu o lună de zile conducta de gaze era descoperită pe o porțiune foarte mică și prezenta un real pericol, acum aceeași conductă a rămas în urma altor ploi descoperită pe un segment mult mai mare. Mai mult, din imaginile atașate se poate observa cum bucăți de asfalt se desprind și cad exact peste conducta care poate să fie avariată oricând datorită greutății bucăților de asfalt. Tot din imagini se poate observa cum o altă bucată mare de asfalt nu mai este susținută de stratul de pământ, sub aceasta formându-se un gol imens care sigur, curând, va aduce desprinderea asfaltului ce se va prăbuși tot peste conducta de gaze.

În concluzie, riscul ca această conductă de gaze să fie avariată și doamne ferește chiar să explodeze este foarte mare, iar autoritățile locale cu siguranță nu verifică stadiul drumului rupt după fiecare ploaie și nu numai. Dacă ar fi făcut acest lucru ar fi îndepărtat măcar bucata de asfalt care face presiune pe conducta de gaze.

Domnule primar Sorin Vasilache, sunteți navetist, deci treceți zilnic pe lângă drumul rupt, chiar nu vă aruncați un ochi să vedeți cum este afectat drumul la fiecare ploaie? Când va exploda conducta ce veți mai face? Așteptați ca Olăneștiul să ardă precum Grecia?

Înțelegeți că puteți evita un dezastru dacă țineți (până la începerea lucrărilor) în control situația. Luați de urgență măsuri de îndepărtare a asfaltului de pe conducta de gaze, dar și cele care stau să se „urce” pe conducta de apă și protejați-le!!! Nu mai dormiți!!! Nu mai fiți inconștienți!!! Nu mai fiți incompetenți!!!

Golumbeanu de la Direcția Regională Drumuri și Poduri Craiova, finul „marelui” deputat Claudiu Manda se pare, din informațiile noastre, că a fost supus unor presiuni de a rezolva cât mai repede situația drumului rupt de la Olănești, chiar de către Constantin Rădulescu, dar l-a durut undeva…

Manda este cel care, în 2015, a venit de mânuță cu Olguța Vasilescu astăzi ministrul Muncii și cu Paul Stănescu astăzi ministru peste Administrația Publică și l-au pus pe Rădulescu șef peste PSD Vâlcea. Astăzi ei sunt aceiași care „fac ceva” pe cuvintele lui Rădulescu și asta pentru că și ei știu că județul nu este condus de el, ci de primarul dublu condamnat Gutău Mircia pe care aceștia nu-l „halesc”, spun unii „invidioși” roșii. Dar și asta pentru că aceiași invidioși au făcut demersuri ca mai marii pesedeului să afle că „marele” Neață numai cu PSD nu este, participând alături de Gutău la mese bogate unde PSD este criticat și se pune la cale „revoluția” de recrutare de membrii verzi, pentru ocuparea întregului teritoriu (VÂLCEA). Na, c-am zis-o!!!

Și atunci, ce valoare au cuvintele lui Rădulescu și unde?

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.