1,000 total views

…conform statut, PLUS nu are în portofoliu organizație municipală așa cum au toate celelalte organisme politice, în schimb au Generația PLUS. În urma Convenției Județene PLUS Vâlcea care a avut loc sâmbătă, 17.08.2019, a fost ales președinte – Constantin ENE – a cărui echipă va fi formată din Roxana Maria Lică, Mihaela Claudia Iliescu, Gheorghe Ionescu și George Botoran.

Sub deviza „hai să schimbăm România în bine” Ene Constantin, președintele +PLUS Vâlcea susține că a avut un motiv pentru a ingtra în politică și anume: „pentru că a apărut acest partid, pentru idealurile noastre și pentru oamenii care ne-au făcut să ne schimbăm percepția. O formațiune politică numită simplu +PLUS și-a propus să garanteze drepturi fundamentale pentru noi: dreptul la dezvoltare, dreptul la libera manifestare a personalității, egalitatea de gen și de șanse. +PLUS este partidul ce dorește să cultive în rândul membrilor aăi idee de coeziune și omogenitate, unirea și solidaritatea. Toate acestea ne-au adus împreună. NU oportunitățile de afaceri, NU goana după funcții publice, NU dorința de a parveni, NU dorința de a dezbina. Eu și echipa pe care o propun ne-am alăturat acestui partid cunoscând și acceptând 12 principii de bază”, a menționat Constantin Ene, președinte +PLUS.

Pentru noi există Profesionalism, Libertate, Unitate și Solidaritate, conducerea menționează că are un proiect politic de succes, iar datoria lor este să nu dezamăgească. Proiectul nu este o aplicație pentru un job, ci asumarea unei mari responsabilități și anume: de a dezvolta filiala PLUS Vâlcea în cel mai transparent, corect și eficient mod posibil, mai adaugă Ene.

În cadrul aceluiași eveniment au fost aleși cei trei membri ai Biroului Filialei Județene – Andreea-Iuliana Udrea, George-Laurențiu Chiriță și Constantin Tiberiu Palmotă, cei trei membri ai Comisiei Județene de Integritate și Arbitraj Laurențiu Ciutacu, Tudor Ilie și Paul Canini, cei trei membri ai Comisiei Județene de Cenzori Mariana Nițu, Anamaria-Betina Burada și Rodica Mazilu și cei 12 delegați care vor participa la Convenția Națională.

Generației PLUS Vâlcea a fost și ea votată: coordonatorul județean Anamaria-Betina Burada, iar membrii biroului: Nicoleta Mihaela Mircea, Ștefan Dobrițoiu, Constantin Daniel Cerbu și Alexandru Gabriel Stanciu.

Conducerea județeană PLUS își va ghida activitatea după 12 principii esențiale: colaborare, inovare, educație, evoluție continuă, asumarea responsabilității, respect, competență, încredere, diversitate, rezultate, receptivitate și, cel mai important, integritate.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.