106 total views

Să redescoperim frumusețea lucrurilor mărunte. Este îndemnul pe care îl fac cercetașii ca un motto al evenimentului ”Festivalul Luminii” pe care îl organizeaza sâmbătă, 17 mai cu începere de la ora 20.00 în parcul ”Mircea cel Bătrân” din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Vor fi două ore de activități cu o mare încărcătură spirituală și emoțională, în care armonia, prietenia și starea de bine vor fi nota definitorie. ”Cercetașii României” din mai multe orașe ale țării – pentru că evenimentul va avea loc sincron în mai multe localități – transmit prin aceasta mesajul lor către concetățeni, un apel la bunăvoință și înțelegere de iubire de Dumnezeu și față de semeni.
La Râmnicu Vâlcea peste 80 de copii și tineri cercetași însoțiți de îndrumătorii lor adulți vor desfășura un complex de activități specifice și vor impânzi parcul cu lampioane dispuse în forme care îi reprezintă. La Râmnicu Vâlcea este al patrulea an consecutiv când se organizeaza acest festival care a fost lansat cu opt ani în urmă de cercetașii din Cluj-Napoca.
Evenimentul organizat de cercetași face parte din acțiunile din calendarul ”Zilelor Râmnicului”

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.