397 total views

Primăria Orașului Ocnele Mari și Societatea Națională a Sării, împreună cu Casa de Cultură „Mircea Demetriade”, organizează cea de-a III-a ediție a Festivalului Buridava în perioada 3-5 august 2018, la Ocnele Mari. Ediția specială organizată cu ocazia Centenarului reunește evenimente aflate sub titlul generic „100, 1000, 10.000” și are ca scop celebrarea identității naționale.

Evenimentele din cadrul festivalului cuprind ateliere pentru copii și tineret, expoziții de artă fotografică, spectacole de teatru și muzică, conferințe tematice extraordinare. Pe parcursul celor 3 zile, orașul Ocnele Mari va fi animat în Salină, în scuarul ștrandului Ocnele Mari și la Casa de Cultură „Mircea Demetriade”.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc vineri, 3 august, de la ora 10:30 la Casa de Cultură din Ocnele Mari cu expozitia de artă fotografică a domnului Profesor Doctor Leonard Velcescu, expoziție premiată de Academia Română. Acesta va susține și o conferință extraordinară cu subiectul „Dacii”.

Program eveniment

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.