248 total views

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, continuă extinderea la nivel naţional şi astfel a inaugurat primul magazin Gerovital din Râmnicu Vâlcea, pe 7 decembrie 2017. Acesta este cel de-al zecelea spaţiu deschis în acest an.

Farmec este singurul producător român de cosmetice care dispune de propria reţea de magazine de brand. În urma investiţiei de peste jumătate de milion de euro în dezvoltarea lanţului propriu de centre comerciale din acest an, compania estimează pentru 2017 o creştere a vânzărilor de peste 160%, faţă de anul trecut, luând în calcul deschiderea celor 10 noi unităţi în acest an.

“Ne bucurăm să deschidem cel de-al zecelea magazin Gerovital din acest an la Râmnicu Vâlcea, un oraş care ne-a impresionat prin aspect şi iniţiativele de dezvoltare. Este ultimul spaţiu pe care îl inaugurăm în acest an şi ştim că a fost aşteptat cu nerăbdare de către locuitorii oraşului, având în vedere numărul mare de cereri venite din această zonă. Acum, admiratorii brandului Gerovital din Râmnicu Vâlcea vor putea apela cu încredere la specialiştii noştri, care le vor recomanda cele mai eficiente produse, atât pentru ei, cât şi pentru cei dragi şi se vor putea bucura de toate beneficiile şi surprizele, pregătite special pentru ei. Începând cu anul viitor, vom extinde şi în alte oraşe acest concept unic de magazine, prin care vom aduce expertiza de jumătate de secol a Gerovital cât mai aproape de români”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Primul magazin Gerovital din oraş este situat la parterul ansamblului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea. Noul spaţiu a fost construit în conformitate cu conceptul de “Doctor în Frumuseţe” al magazinelor de brand Gerovital, iar lucrările de amenajare au durat circa o lună şi jumătate.
Cu o suprafaţă totală de 43 de metri pătrați, noul centru pune la dispoziţia consumatorilor din Râmnicu Vâlcea peste 400 de produse din gamele Gerovital și Aslavital, precum şi consultanţă specializată privind utilizarea corectă a acestora, oferită de consultanţii de beauty prezenți în magazin.
Cu ocazia inaugurării primului magazin Gerovital din Râmnicu Vâlcea, pe 7 decembrie, toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi cu o serie de promoţii şi oferte speciale. Astfel, toţi vizitatorii magazinului Gerovital din Râmnicu Vâlcea au beneficiat de un discount de 20% pentru orice produs cumpărat, promoţie care a fost valabilă din ziua deschiderii până pe 9 decembrie De asemenea, primii 100 de clienţi au primit un voucher pentru următoarele achiziţii din magazin.

Vizitatorii magazinului din Râmnicu Vâlcea vor avea la dispoziţie toate gamele brandului Gerovital, inclusiv şi cele mai recente lansări, printre care linia Gerovital Luxury, prima gamă de cosmetice de lux din portofoliul companiei, care integrează descoperirile ştiinţifice de vârf din medicina regenerativă şi neurocosmetică.

De asemenea, în cadrul centrului Gerovital, se vor regăsi şi produsele Aslavital, un brand unic pe piaţa locală, care are la bază argilă pură, 100% românească, provenită din Munții Pădurea Craiului.
De la începutul anului 2017 au fost deschise 10 magazine de brand Gerovital, pe întreg teritoriul ţării: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Craiova, Ploieşti, Piatra Neamţ, Suceava, Galaţi şi Râmnicu Vâlcea. În prezent, reţeaua magazinelor de brand numără 13 centre.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În 2017, Farmec marchează 50 de ani de la prima industrializare a cremei Gerovital. În ultimii ani, brandul Gerovital a deţinut în mod constant primele locuri în topuri importante, aducând în palmaresul companiei numeroase premii şi distincţii.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.