281 total views

Astăzi am constatat cu stupoare că pagina de facebook Primăria Râmnicu Vâlcea s-a “redenumit” în Partidul Ecologist Român – Filiala Vâlcea. Prin aceasta considerăm că s-a prejudiciat bugetul Primăriei Râmnicu Vâlcea pentru că, la această pagină de facebook au lucrat angajații Primăriei care au postat permanent informații despre Primărie și primar. Cine a permis ca rezultatele muncii unor angajați ai Primăriei, care sunt pătiți din bani publici, să fie “transferate” către Partidul Ecologist Român – Filiala Vâlcea?!

Cu ce drept s-a facut aceasta? Înțelege cineva cât este de grav?

S-au încalcat grav drepturile de imagine ale Primăriei Râmnicu Vâlcea! Și binențeles s-a creat un prejudiciu constând în salariile celor care au lucrat la actualizarea acestei pagini, ei fiind angajați ai Primăriei!

Deși nu cunoaștem motivul, ceea ce a făcut edilul contravine oricăror legi în vigoare. Este inadmisibil și impardonabil să confunzi Primăria cu propriul partid și nu vorbim despre o eroare sub nici o formă. Asta nu poate fi decât încă o dovadă clară că, deși noi i-am încredințat funcția de primar să administreze Primăria în folosul nostru, Gutău a luat-o pentru el, ca și cum e dreptul lui.

Mai mult, pagina de facebook – Primăria Râmnicu Vâlcea avea 4.988 – număr total de aprecieri și 6.832 – total urmăritori, iar de astăzi toată această bază trece instant la noua denumire – Partidul Ecologist Român – Filiala Vâlcea. Vâlcenii au apreciat și au urmărit pagina Primăriei și nu a partidului. Este ca și cum PER fură baza de date, adică aprecierile și nr de urmăritori.

Gutău nu poate să tranzacționeze însemnele oficiale are orașului … să le treacă efectiv pe “persoană fizică”. Prin această manevră induce în eroare audiența de pe facebook, prin faptul că cei care au apreciat pagina Primăria Râmnicu Vâlcea acum constată că de fapt aprecierea lor s-a “transferat” paginii PER – Partidul Ecologist Român – Filiala Vâlcea. Gutău trebuia să revendice oficial Facebook pagina Primăria Râmnicu Vâlcea, în cazul în care nu era deținută deja de către Primărie. Nu se pot utiliza însemnele oficiale ale orașului, inclusiv denumirea, pentru a induce în eroare audiența.

Invităm toți utilizatorii facebook să raporteze pagina PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN – Filiala Vâlcea drept pagină falsă! Drept dovadă stau postările de pe această pagină, postări care nu au nicio legătură cu PER. Sunt postări ale Primăriei Râmnicu Vâlcea, cu conținut furnizat de către angajați ai Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Încă o mare problemă: odată cu acest “transfer” de drepturi intelectuale – pentru că asta a fost de fapt – toți cei care au apreciat pagina Primăria Râmnicu Vâlcea constată acum că ei apar ca și când ar fi apreciat pagina Partidul Ecologist Român – Filiala Vâlcea! Ceea ce reprezintă o ÎNȘELĂTORIE evidentă!

Noi înțelegem de ce Gutău a făcut această mișcare: a realizat că PSD este un pariu pierzător pentru el, și-a dat seama că împreună cu ei va pierde în localele din 2020. Așa că a început campania electorala pentru localele din 2020 cu Partidul Ecologist Român.

Legal, pagina de facebook Primăria Râmnicu Vâlcea făcea parte din patrimoniul Primăriei, ca un bun intelectual, Primăria a investit de-a lungul timpului resurse în această pagină. Acum, Gutău înstrăinează acest bun către partidul din care face parte, aducând în acest fel un prejudiciu material și intelectual instituției pe care o conduce și un folos necuvenit Partidului Ecologist Român, partid al cărui membru este.

Partidul Ecologist Român – Filiala Vâlcea poate fi acuzat de însușire foloase necuvenite, iar primarul Mircia Gutău poate fi acuzat de complicitate la însușire de foloase necuvenite în detrimentul Primăriei Râmnicu Vâlcea. Acesta este rezultatul deciziei de a schimba denumirea paginii din Primăria Râmnicu Vâlcea în Partidul Ecologist Român – Filiala Vâlcea.

Solicităm organelor competente ale statului să cerceteze de urgență aceste fapte și să ia măsurile legale care se impun.

Mircia Gutău administrează oficial Primăria Râmnicu Vâlcea și conduce de facto PER și județul Vâlcea. Deci este direct responsabil.

Depunem dovezi la cele pe care le-am prezentat: pozele oficiale ale primăriei, făcute de către fotograful angajat al primăriei, cu echipamentele primăriei care SUNT ÎNSUȘITE de către Partidul Ecologist Român

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.