3,058 total views

Titlurile de călătorie practicate de ETA SA Râmnicu Vâlcea vor putea fi achiziționate cu ajutorul telefonului mobil, prin intermediul aplicației 24pay.

Adepte ale conceptului ,,Smart City’’ Primaria Ramnicu Valcea si societatea ETA SA mai fac inca un pas in implementarea a ceea inseamna transport inteligent, componenta importanta a acestuia.

Astfel, societatea ETA SA a încheiat un parteneriat cu compania PTP Online prin care utilizatorii transportului în comun din Râmnicu Vâlcea vor putea achita titlurile de călătorie cu ajutorul telefonului mobil, prin intermediul aplicației 24pay.

Noua modalitate de plată a biletelor de transport este disponibilă în Râmnicu Vâlcea din data de 21 septembrie 2018 și nu presupune costuri suplimentare pentru călători, aplicația 24pay putând fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.

Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugare inițială a unui card bancar Visa/Mastercard.

Titlurile de călătorie vor putea fi achiziționate prin accesarea secțiunii ”Transport Public” din aplicația 24pay și scanarea codului QR afișat în toate cele 277 de stații amplasate în municipiul RâmnicuValcea sau în cele 41 de autobuze si 11 microbuze deținute de ETA SA.

Dacă telefonul este echipat cu tehnologia NFC, acesta se va apropia de eticheta cu simbolul NFC. După scanare, utilizatorul va selecta titlul de călătorie dorit. După confirmarea tranzacției, titlul de călătorie achiziționat va fi disponibil în secțiunea Bilete pentru control./Portofel

Utilizatorii transportului în comun din Râmnicu Vâlcea vor putea achiziționa prin intermediul aplicației 24 pay următoarele titluri de călătorie:

  • Abonament pe toate liniile municipiu valabil 1 lună : 100 RON (TVA inclus)          

  • Abonament pe toate liniile municipiu valabil 1săptămână:  25 RON (TVA inclus)

  • Abonament pe toate liniile municipiu 2 săptămâni: 50 RON (TVA inclus)

  • Abonament pe toate liniile municipiu 3 săptămâni:  75 RON (TVA inclus)

  • Bilet 1 călătorie Urban – valabilitate 60 minute: 2,5 RON (TVA inclus)

Totodată, persoanele depistate fără titlu de călătorie valabil vor putea achita cuantumul suprataxei de călătorie, în valoare de 55 RON (TVA inclus), prin intermediul aplicației 24pay.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.