96 total views

Mihai-Razvan Ungureanu: “Unii politicieni raman in istorie pentru reusita aderarii la Uniunea Europeana sau NATO, sau pentru lupta pe care au dat-o pentru independenta justitiei.

Ponta se va lauda cu o acciza, din care vor avea de castigat doar domnia sa si amicii lui baroni. Nici pana acum nu ne este clar unde se vor duce acesti 1,8 miliarde de lei. Cum o dam, ajungem iar la performante excentrice: cea mai scumpa benzina din Europa, raportata la cel mai mic salariu din UE, si probabil singura tara care urmeaza sa plateasca si taxa de autostrada, si acciza pentru constructia de autostrazi.”
“Avem o economie subdezvoltata dar ne permitem taxe mari. Anul acesta romanii vor avea cea mai scumpa masa de Paste. Este criza de bani la PSD, in an electoral, acciza lui Ponta n-are nicio justificare, nu atunci cand seful executivului declara ca nu intentioneaza sa reduca nicio cheltuiala bugetara. Indignarea romanilor, impotriva deciziilor acestui guvern, se va vedea nu intr-un protest in fata guvernului, ci in ziua alegerilor. Poate atunci se va produce schimbarea mult asteptata”, a transmis Mihai-Razvan Ungureanu, Presedintele FORTA CIVICA.

comunicatedepresa.ro

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.