285 total views

Elena Udrea poate fi urmărită penal: „Este ceva între la revedere şi o slujbă de veşnică pomenire”

elena-udrea-parlament

Deputaţii au avizat marţi, în plen, cererea DNA pentru începerea urmăririi penale în cazul Elenei Udrea, în dosarul în care aceasta este acuzată de două infracţiuni de instigare la luare de mită în dosarul finanţării ilegale a campaniei prezidenţiale a lui Traian Băsescu. Elena Udrea le-a spus deputaţilor că i-ar face un bine dacă ar alege să voteze pentru începerea urmăririi penale în cazul său, pentru că, în caz contrar, votul ar putea fi folosit pentru a o acuza că vrea să intre din nou în Parlament şi să rămână la adăpostul imunităţii.

Plenul Camerei Deputaţilor a votat pentru începerea urmăririi penale în cazul Elenei Udrea, cu 147 „pentru” şi 97 „împotrivă”.
Elena Udrea a susţinut în faţa deputaţilor că este încă o încercare de a-i închide gura şi că tot ce a spus până acum în spaţiul public devine realitate: „Tot ceea ce v-am spus din februarie 2015 se întâmplă: de la acapararea puterii în România şi folosirea oamenilor plantaţi de sistem în instanţe şi până la intervenţia brutală în campanie, totul se petrece exact aşa cum am spus, matematic.
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.