121 total views

Comunicat CEZ III

In contextul avertizarilor ANMH pentru perioada 24 – 26 ianuarie 2014, CEZ Distributie a mobilizat in teren turele de servire operativa pentru remedierea prompta a tuturor incidentelor ce pot fi provocate de instabilitatea atmosferica.

foto/adevarul.ro

Incepand cu 24 ianuarie si pana la ora curenta, in zona de operare a CEZ Distributie (Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Mehedinti, Arges, Teleorman), conditiile meteo defavorabile au provocat avarii si deranjamente colective pe arii extinse, cu precadere in judetele Valcea, Olt, Arges si Teleorman.

Situatia retelelor electrice avariate din aria de acoperire a CEZ Distributie de astazi de la ora 08:30 arata astfel:

Dolj – 2 consumatori afectati

Gorj – 7 deranjamente individuale, afectand 7 consumatori

Mehedinti – nu exista deranjamente sau consumatori afectati

Teleorman – 7 linii electrice de medie tensiune afectate partial si 6 posturi de transformare, provocand intreruperi in alimentare pentru 650 de consumatori din 4 localitati: Negrilesti, Baldovimnesti, Seaca si Navodari.

Arges – 2 linii electrice de medie tensiune afectate total, 11 linii electrice afectate partial, 13 stalpi rupti si 122 de posturi de transformare, provocand intreruperi in alimentare pentru 17235 de consumatori din 14 localitati dintre care amintim: Corbi, Nucsoara, Salatrucu, Suici, Cepari, Curtea de Arges, Arefu, Corbeni, Leresti, Mosoaia, Buzoiesti, Valea Mare Pravat, Albestii de Muscel si Bughea.

Olt – 8 linii electrice de medie tensiune afectate partial, 3 stalpi rupti si 48 de posturi de transformare, afectand statii de petrol, consumatori industriali in alimentare cu apa si 3470 de consumatori din 5 localitati dintre care amintim: Ghimbeteni, Barza, Poboru, Floru si Corbu.

Valcea – 1 linie electrica de medie tensiune afectata total, 15 linii electrice afectate partial si 164 de posturi de transformare, provocand intreruperi in alimentare pentru 16301 consumatori din 24 de localitati dintre care amintim: Horezu, Cernisoara, Pietrari, Tomsani, Brezoi, Racovita, Calimanesti,Caineni, Boisoara, Titesti, Perisani, Voineasa, Malaia, Berislavesti,Salatrucel, Muereasca, Budesti, Popesti, Budesti, Golesti, Galicea, Olanu, Babeni, Sirineasa.
Precizam ca situatia prezentata mai sus se afla intr-o permanenta mobilitate ca urmare a evolutiei defavorabile a conditiilor meteo si a interventiei echipelor de electricieni.

Semnalarea tuturor defectiunilor in reteaua de distributie a energiei electrice din aria de operativitate a CEZ Distributie se poate face apeland Info Linia CEZ la numarul unic 0251 929.

Departamentul Relatii Publice
CEZ Romania

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.