258 total views

…iar mai multe detalii, cu privire la acordarea acestora, le vom prezenta în urma publicării proiectului de hotărâre pe care îl vom regăsi pe ordinea de zi a ședinței din 29 noiembrie 2019. Până atunci, redăm scurta declarație a edilului cu privire la acest subiect care a generat în ultimele luni mai multe discuții contra.

Pe data de 29 vom aproba lista cu bursele pentru elevi. De la Guvern nu am primit niciun ban, iar cei din bugetul local au fost împărtiți în felul următor: elevii care au participat la olimpiadă vor primi 300 lei/lună, cei cu nota 10 vor primi 200 lei/lună, iar cei cu bursă socială 500 de lei/lună. Atât ne-a permis bugetul să alocăm. Mulțumesc Inspectoratului Școlar pentru ca ne-a acordat listele cu performanțele obținute de către elevi. În momentul în care vom primi și de la Guvern, suma de bani o vom împărți la fel. Acum asta este propunerea noastră, depinde ce vreți și dvs. la ședința următoare de CL”, menționează Gutău la finalul ședinței de astăzi 14 noiembrie 2019.

În altă ordine de idei, să nu uităm că Mircia Gutău a fost dat în judecată de elevi tocmai pentru că nu le-a acordat bursele, deși Legea educației obligă autoritățile locale să acorde burse școlare. Reprezentanții elevilor din Vâlcea – AVE, se luptă din 2017 pentru respectarea dreptului la burse școlare.

DESPRE LUPTA ELEVILOR PENTRU OBȚINEREA BURSELOR, MAI PUTEȚI CITI

Mircia Gutău și Consiliul Local, ACȚIONAȚI în INSTANȚĂ de ELEVI…

AUTORITĂȚILE LOCALE nu au o prioritate pentru BURSA ȘCOLARĂ!

Gutău a uitat de bursele școlare ale elevilor, preocupat fiind doar de locurile de joacă și parcări!

VIDEO „Primarul Mircia Gutău batjocorește elevii! AVE condamnă suma infimă acordată burselor școlare și atitudinea edilului!”

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.